maanantai 12. syyskuuta 2011

5 + 5


Tämä ihana tunnustus tupsahti Paperiliitin-blogista - suuret kiitokset Riikalle! Vastaus viiteen kysymykseen ja viidelle eteenpäin - härifrån tvättas!

Lempiruoka? Kyllä se edelleenkin menee tuolle thaimaalaiselle linjalle. Tosin ehdottomana edellytyksenä on nauttia sitä autentisessa ympäristössä. Siihen nyt ei ole ollut mahdollisuutta pariin vuoteen, mutta ainahan se on mielessä - nimittäin loma.

Lempimakeinen? Salmiakkimakeiset. Mitä tujumpi, sen parempi. Joskus muutama hedelmäkarkkinen raikastamaan, mutta kyllä turkinpippureilla ja muilla jytkyillä mennään.

Lempiluettava? Kirjoja ehtii lukemaan joskus ja jouluna. Siksi lempiluettavaa onkin sisustustyyppiset aviisit, ehkäpä sähköiset blogitekstitkin luetaan tähän sarjaan. Lempikirjaksi kuitenkin kerrottakoon Tuulen varjo (Carlos Ruiz Zafón).

Mieluisin tapa tehdä käsityötä? Eh, olen vähän laiskanpulskea noissa käsitöissä ja siitä hyvänä esimerkkinä voimmekin pitää sitä, että isoäidinruuduista tehdyn torkkupeiton tekemiseen meni kolme vuotta. Ja rapiat päälle.

Lempielokuva? Helppo - Dirty Dancing tottakai.

Laitetaanpa tunnustus eteenpäin näille ihanalle viidelle kera pikkiriikkisten perustelujen: Doodalle: hersyvän soljuva ja huumoripitoinen tekstituotanto kera hienojen kuvien, Visuaalisesti vaativalle: mielettömän taitava isolla ämmällä ja törkeen söpö pikkupimu, Lauralle: taidokkaasti kirjoitettua arkea & asiaa, Lillalle: huimat kuvat, söpöt pikkutermiitit ja elämänmakuinen asenne ja Ne-Nalle: huikea sisustuksellinen tyylitaju ja mielettömän siistit kuvat.

2 kommenttia: