keskiviikko 10. elokuuta 2011

sekalaista


Kirpparipöydän aika alkaa vetää viimeisiään ja huomenna paikanpäälle ripustetaan alennuskyltti, jotta mahdollisimman paljon tavaraa löytäisi uuden kodin. Täytyy kyllä olla hyvin tyytyväinen näihin kahteen myyntiviikkoon, sillä vaikka tavaraa oli älyttömästi on sitä myös parempiin suihin ostettu. Tämänhetkinen myyntisaldokin tuntuu huikealta - paljon enemmän mitä osasi edes odottaa. Jännää!

Seinälle liimattu kollaasi koki muodonmuutoksen kun tarrat alkoivat ottaa pattiin. Näyttää nyt kovin paljon siistimmältä.

Kohta saa muuten taas poltella puita - sepä kiva! Takka on ollut käyttämättömänä koko kesän - lämpöä tupaan on toki tarjoiltu auringonpaistein sekä alakerran saunan käyttö on mukavasti lämmittänyt yläkerran hormia. Rakennusmateriaalia on mukavasti vielä jäljellä poltettavaksi.

Joko olen muistanut mainita, että nuo uudet trikoovalmisteiset raitalakanat on aivan MAHTAVAT. Enkö? Nuo uudet trikoovalmisteiset raitalakanat on aivan MAHTAVAT.

Autenttisessa raksakäytössä ollut lamppu pääsi nököttämään kaapinkulmalle. Kovin nähty idea toki, mutta sopii tarkoitukseensa ihan nätisti. Tuoksahtaakin öljylle tai semmoiselle.

Lopuksi vielä tahdon saattaa tiedoksi kaikille, että tuo pullava-mainos on ihan älyttömän ärsyttävä.

5 kommenttia:

 1. Olen niin samaa mieltä! Pullava-mainos pitäisi kieltää lailla!

  VastaaPoista
 2. Hahahaha, jään aina tuijottamaan sitä Pullava-mainosta ja varsinkin sen vaalean tytön pullan mussuttamista:D

  VastaaPoista
 3. Mitä materiaalia on tuo teidän lattia? :)

  VastaaPoista
 4. Lattia on petsattua (ja päällelakattua) tammiparkettia.

  VastaaPoista
 5. Päässä alkoi heti soida "pulla, pullava, pulla, pullava..." :D

  VastaaPoista