tiistai 16. elokuuta 2011

sataa sataa ropisee, joo

Nyt on kyllä mettemannoset ja nelosen piukkapöksymeteorogit katsoneet tähtikuvioita ja sammakonkoipia himppasen pieleen, kun taannoin lupailtiin uusia helteitä ja upeita elosäitä. Nahkeankostea aamu kulminoitui iltapäivän kaatosateeseen eikä sisällä näe ilman valaistusta tahi otsalamppua. Olisi toki tohtinut vielä muutaman päivän lämpimistä päivistä nauttiman, mutta ei väkisin. Tästä tytöstä ei tehdä syksyihmistä sitten millään.

Keskiviikkopäivän eksotiikkaa tuo huominen junamatkailu kulttuuripääkaupunkiimme suunnittelupalaveriin. Torstaina taas vietetään firmain tiimipäivää. Jännäksi menee!

Olettehan tekin jääneet koukkuun siihen laadukkaaseen Neloskanavan luokkakokous-sarjaan, olettehan? Kevyesti sanottuna siis AIVAN MAHTAVAA SETTIÄ. Onneksi tähänkin talouteen on vihdoin hankittu televisiota tallentava laitteisto, jolla tuon herkkupalasen voi katsoa inhimillisempään aikaan.

5 kommenttia:

 1. Meillä ei ole sateista tietoakaan, vaan hellettä. Onneks aurinko pysyy piilossa.

  VastaaPoista
 2. No älä muuta sano. Kyllä on täälläkin mennyt ennustukset niin pieleen parin päivän aikana kun vaan voi mennä.

  VastaaPoista
 3. Samaa olen ihmetellyt. Olin niin valmistautunut hyvästelemään kesän tämän vkon helteillä.

  Ensi vuonna taas, paahdutaan.

  VastaaPoista
 4. YES, vihdoinkin joku aidon viihteen ystävä! Luokkakokous Havaiijilla on niin hirveetä shittii, että sitä on ihan pakko kattoo, paras! :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Dooda! Ehdin jo huolestua, etteikö kukaan vastaa kutsuhuutooni television tarjoamista, todellisista helmistä!

  VastaaPoista