perjantai 5. elokuuta 2011

kolkyt ja risatNoniin, alkaa suuri synttärifestivaalipäivä olla pikkuhiljaa ehtoopuolellaan. Huisin kiva päivä tästä tulikin viettäen Helsingissä, jonka seurauksena mm. kukkarolla kävi hurjahko kuhina. Mies nimittäin lahjakorttilahjallaan tietämättään aloitti lumipalloefektimäisen reaktion, jonka seurauksena meille muutti uusi tyynynpäällinen ja pari pakkausta pussilakanoita. Puhutaan siis niistä samoista tuotekategorioista, joita tässä talossa justiinsa juuri laitettiin sankoin joukoin kirpputorille myyntiin.

Oli miten oli, ne raitatrikoopussilakanat nyt oli vaan yksinkertaisesti saatava. Huusivat pirulaiset siellä Aniliinin nimeä kaupanhyllyllä. Myös muita hienoja blogeja on syyttäminen tuosta kaupankäyntitapahtumasta, mutta Aniliini on tuhannen varma, että kyllä kannatti. Huomenna kun ne peittojen ja tyynyjen päälle asetetaan, luvassa on taatusti makoisia & ihanaisia unia. Kas niitä totisesti tarvitaan, kun maanantaina alkaa taas arki.

Pirtsakkaa perjantaita & viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut! Ei saa sitten esitellä noita uutuuksia... =)

  VastaaPoista
 2. Hauskat tyynyt. Ja minä myös niistä raitalakanoista haaveilen :) kukapa ei.

  VastaaPoista
 3. Ooh nuo tyynyt on ihanat! Myytiinkö niitä ihan valmiina tyynyinä? Harmi kun niitä on vain siellä etelässä, me pohojoosen ihmiset jäähään ihan iliman!

  VastaaPoista
 4. Noita tyynyliinoja taisi olla kolmea erilaista - tuossa siis yksi niistä, jonka molemmin puolin nuo hassunhauskat naamakuviot. Tuo kuosi vaikutti olevan kovin suosittu, kun kyseinen kappale napattiin ihan esittelyhyllystä. Sanoivat tädit, että viimeisiä vietiin.

  Jos asuisin lähellä Marikulmaa, kävisin Killille hommaamassa oman tyynynpäällisen ja pistäisin kustipojan polkemaan!!

  VastaaPoista
 5. Kaunis ajatus ja sekin jo lämmittää vaikka ilman tyynyä jäänkin. :) No, ensi viikolla saatan itse pörhäyttää perheeni kera pääkaupunkiseudulle joten ehkäpä käyn Marikulmassa vilkaisemassa jos noita vielä olisi saatavilla!

  VastaaPoista
 6. No hyvä juttu! Peukut pystyyn, että tyynynpäällisiä olisi silloin vielä myynnissä!

  VastaaPoista