maanantai 22. elokuuta 2011

iloinen kaupantäti

Piti kertomani, että kolmeviikkoinen kirpparipöytäkokemus oli vallan ihmeellinen. Rahaa kertyi enemmän kuin kukaan osasi odottaa ja tavaraa meni kaupaksi. Takaisin roudattavaa tavaraa ei ollut nimeksikään ja kirpparipöydän uusintaotos tapahtuu taatusti viimeistään ensi kesänä. Ja kun innon kaupankäyntipuuhiinhan tämä likka on saanut jo äidinmaidosta - kirpparimeininki vei totaalisesti mennessään!

Ja sanoisin, että jopa noviisikirpparisilmä alkaa bongata tavaroiden joukosta aitoja helmiä. Tuo elämää nähnyt ensimmäisen kuvan kaunokainen (jota purkiksikin kutsutaan) löysi tiensä Anilandiaan ja voi mielellään kutsua muitakin vastaavanlaisia tahi -värisiä liittymään joukkoon iloiseen. Myös pikkumurmelin kultainen kirjasarja sai kaivattua lisäystä melko käyttämättömällä kultakantisella kirjalla. Kylläpä tuli huisin iloinen mieli, kun sai omat tavaransa myytyä ja toisaalta hankittua meille jotakin kivaa.

Aijuu, muistakaapa osallistua huikeaan julistearvontaan! Teitähän on siellä vaikka kuinka paljon - mukavaa, että arvonta saa hipihiljaisemmatkin lukijatoverit liikkeelle! Hiphei!

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa kirppismaailmaan. Minä olen siihen hurahtanut jo vuosikymmen- tai kaksi (huh) sitten! Sekä myynti- että ostopuolella homma on pop!

  Kaksi kertaa vuodessa on mullakin ollut sellainen hyvä tahti, on saanut kausivaatteet myyntiin ja siinä samalla kaikkea muuta sälää.

  Tuo vihreä aarikan purkki on hieno! Mulla muutama ruskea, mutta äidin kätköissä olisi tuo vihreä ja punainen... Kääk!

  VastaaPoista
 2. Heippahei, teillä kun on tuo iiiiiso M kirjain julistepostausta alemmassa postauksessa, niin minä utelisin että mistä se on teille tullut? ja onko se valaisin? :) Kovasti kaipailisin sellaista meillekin :) ehkäpä valaisimena tai edes suurena kirjaimena.

  VastaaPoista
 3. Heippahei! Ostin tuon ihkun valokirjaimen Parolan Asemalta viime vuonna, kannattaa kysellä sieltä mikä tilanne nyt kirjainten saatavuuden kanssa. Ainakin silloin kirjaimia oli paljon, ja sen sai ostaa joko valon kanssa tahi ilman. Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista