keskiviikko 31. elokuuta 2011

elokuun viimeinen


Blogimaailma on kyllä ihmeellinen. Eilen nuo mielettömät blogitunnustukset ja tänään taas postilaatikossa odotti Lillan elämänmakuisesta ja ihanaisesta blogista saatu blogivoitto (kiitos!). Ihan kuin tuo ihana keltainen korttitaulu olisi kuulkaas halunnut Anilandian eteisen pikkupöydälle justiinsa noin. Juu, kyllä se halusi!

Tästä edellisestä mielettömän iloisesta aiheesta siirrymme helposti kuin aasinsiltaa hypellen toiseen kutkuttavan jännittävään, tosin työaiheiseen seikkaan. Kävipähän kuulkaas silviisii, että Aniliinia saattaa nähdä myöhemmin ensi vuoden alusta nähtävässä kotimaisessa telkkarisarjassa kurkkivan forrestgumpmaisen sivistyksekkäästi muikistellen!

Iloisna mielin täällä on aihetta siis mennäpaineltu siihen saakka, kunnes Aniliini huomasi harmikseen ettei omista minkään valtakunnan kolttua tahi muutakaan rättiä tuommoiseen tilaisuuteen ja juoksenteli kotonansa kuin nurkkaan ajettu pupuliini. Myöhemmin seurasi paniikkiostos ja vartiaisjennihuulipuna - niillä on nyt elettävä. Oumai.

3 kommenttia:

 1. oi, ehdottomasti tuo taulu on tarkoitettu juuri teidän eteiseen! :) Mukava että tykkäsit!

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! Mulla on sama kortti jääkaapin ovessa, ja kuolaan sitä joka päivä!

  Onnittelut kivoista tapahtumista. Uskallatko päljastaa, missä ja milloin sua näkyy?

  VastaaPoista
 3. Vielä ei ihan uskalla paljastaa suurelle lukijajoukolle, että missä & milloin tuo "ison luokan" teevee-esiintyminen tapahtuu, heh! Perästä siis näkyy & kuuluu :)

  VastaaPoista