keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

uusi tuleminen
Ei olisi Aniliini uskonut, että kymmenen vuotta sitten ensimmäisillä kesätyörahoilla ostettu Unikko-kangas pääsisi näkemään vielä päivänvalon sen jälkeen, kun se ensimmäisen kodin olohuoneen ikkunaverhona roikkui. Jokaisen muuttosiivouksen yhteydessä tulee kauhisteltua, kuinka paljon kangas tuolloin maksoi ja pitäisiköhän ne vihdoin laittaa myyntiin kirpparille.

Onneksi ei laitettu.

Jollain selittämättömällä tavalla juuri tämä kyseinen unikkosävy näyttää hurjan kivalta keittiön pöytäliinana! Ja kuulkaas on onni onnettomuudessa, että niitä on jopa kaksin kappalein, jos toinen sattuu olemaan vaikka pesussa!

Kirpparista muuten puheen ollen - tänään tapahtui jotain, mikä olisi pitänyt tapahtua jo kauan aikaa sitten. Ensi viikosta lähtien Anilandian tarpeetonta tavaraa on myynnissä paikallisella kirpparilla. Mikäli joku tykkää mm. jutskista sinisen eri sävyissä, huutaa hep tahi kirmaa pelipaikalle! Ei voi vain kuin ihmetellä, miten hurjasti hyvää ja turhaa, mutta ei niin sitten ollenkaan omaa silmää hivelevää tavaraa nurkissa pyörii. Toivotaan, että jollekulle niistä löytyisi vielä paljon iloa ja hyötyä.

6 kommenttia:

 1. Kiitos kirpparivinkistä, taidan kirmata paikalle perjantaina. Onko kyseessä se suurin paikallainen kirppis?

  VastaaPoista
 2. Nappasin kirpparipöydän siitä toisesta paikallisesta kirpparipaikasta, jossa aikanaan on alkomahooliakin myyty :) Laitan tokkinsa tarvittaessa tarkempia koordinaatteja pöydän sijainnista!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä Unikko hyvältä! Juuri kun vannoin, etten IKINÄ tule pitäämään sitä. Näin sitä näköjään joutuu jatkuvasti perumaan puheitaan :)

  VastaaPoista
 4. eiiiiiiiiiii :D, no mut jos joku niin toi väri sitten :D

  VastaaPoista
 5. Voihan olla että Unikollakin on kolmas tulemisensa vielä :)

  Kirpparitavaran hävittäminen on AH niin puhdistavaa!! Mikä parasta, että sielun lisäksi kaapitkin puhdistuu!

  VastaaPoista
 6. Voi Killi, tänään juuri turisin Miehelle, että kun niin hyvältä tuntui käydä läpi tavaroita kirpparipöytään! Jo pelkästään ajatus siitä, että saa ne pois kuleksimasta on niin huippua.

  Sanokaa mun sanoneen, Unikon kolmas tuleminen on tuloillaan! :)

  VastaaPoista