perjantai 29. heinäkuuta 2011

partsilla tapahtuu

Myönnettäköön, että työtoverilta saadun chilin alkutaival oli rankka - se todennäköisesti otti nokkiinsa alkukesän jojomaisista päivälämpötiloista ja pudotti kaikki pikkukukat ennen aikojaan. Nyt kaverimme kukkii taas, ja onpahan kasvattanut yhden napakan hedelmäisenkin!

Pitää muistaa mainita tuosta hurjasta sadosta toverille sorvilla - tämä kun vaikutti pienokaisen luovutusvaiheessa kovin huolestuneelta suojattinsa tulevasta hyvinvoinnista. Mutta hyvinhän täällä kehäteiden ulkopuolella pärjätään! It's alive!

Muuten, pikkasen epäselvää on, milloin sadonkorjuujuhlat voidaan polkasta pystyyn. Mistä innokas puutarhuri tietää, että chili on kystä?

4 kommenttia:

 1. Nooh..veikkaan värin muuttuvan punaiseksi! Eli sitten olis kypsä. Tosin mikä estää maistamasta aikaisemminkin? Kysy siltä toverilta, että minkä värisiä on odotettavissa :)

  VastaaPoista
 2. Juu, näin tulee varmasti toimia. Saapi tosin hedelmäinen kasvatella itseään ainakin viikon yli, ennen kuin tuon chili-isännän kanssa törmäillään :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin kasvaa chili, jossa on jo satoa aluillaan, mutta jännitän nyt kummalla on voimakkaampi tahto; chilillä vai kirvakannalla, joka muutti chiliä asuttamaan työpaikalta roudatun juorun sivutuotteena :(

  Ja veikkaisin myös, että kypsä chili muuttuu punaiseksi, lajista riippuen toki.

  VastaaPoista
 4. Toivotaan chiliä voimakkaammaksi! Meilläkin kävi kirvat kurkkimassa chiliparkaamme alkukesästä, mutta päättivät muuttaa paremmille apajille. Voimakastahtoinen yksilö, kun jaksaa kaikesta huolimatta vielä kukkia!

  VastaaPoista