sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

luonnonkiharat
Mikäli ensi viikko sujahtaa yhtä nopeasti kuin tämä viikonloppu, loma alkaa olla ihan nurkan takana. Aika menee nopeasti kun on kivaa. Meillä oli tänäänkin vieraita! Ja taas herkuteltiin mansikkakakkusella.

Kuumalla säällä pikkuipanaisen pää on ihan nihkeä ja takatukan tukkaosio särähtää korkkiruuville välittömästi. Moisesta kiharapehkosta on ainakin tämä äityli kovin kateellinen, isältään kun on pentunen käkkärätukkansa perinyt.

Ja kas, kuvien punainen lanka lienee pallurat.

6 kommenttia:

 1. minäkin olen kateellinen tuollaisista hurmauskiehkuroista! mutta kuulemma sitten kun tuollaiset on (ainakin vanhempana) ei se olekaan niin ihanaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiva laukku, minä haluun tuollaisen !

  Terkuin Petra

  VastaaPoista
 3. Niinhän se menee. Ja joku on sanonut, että ekan hiustenleikkauskerran jälkeen kikkurat eivät kasva enää takas. Noita kiharoita ei siis leikata!

  Petra-tädille tiedoksi, Minni-laukkuja voi käydä ostamassa ainakin Pariisin Disneylandista :)

  VastaaPoista
 4. IHANA laukku. Täällä äidin lisäksi myös juniori ilmoitti haluavansa sellaisen. No toivotaan, että löydämme ensi viikolla sieltä Tanskasta jotain vähintäänkin yhtä ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Niinpä! Ja toivotaan hyviä kelejä eikä tulvia!

  VastaaPoista
 6. Voi, ihanat on kikkurat toisella! Kateeks käy, täytyy myöntää. Ja Laura tuossa ylempänä on kyllä oikeessa, näin olen itekin kuullut. Se on tämä kiero ihmisluonne kun ei ole koskaan tyytyväinen siihen mitä ON ;)

  VastaaPoista