perjantai 1. heinäkuuta 2011

hikeä puskee


Onkohan ollut juttua, että torppamme sijaitsee rinteessä auringon koko päivän helottaen ja lämpöä yläkertaan tarjoten? Kaihtimet muistetaan asettaa ala-asentoon aamusella, mutta tänään ne jäi laittamatta kun oli ukkosta ilmassa. Voin toverit kertoa, että meillä on sisällä parhaillaan lämmintä! Seuraavaksi laitetaankin rahaa sukanvarteen ilmalämpöpumppua varten.

Mutta sanottakoon, etten valita. Ehei. Hiki on ystävämme ja nyt on kesä!

3 kommenttia:

 1. Onkos sulla puksipuu ruukussa? Onko se talvehtinut ruukussa vai oletko siirtänyt maahan? Mulla on pari kappaletta maassa, mutta kyllä ne olisivat paremman näköisiä ruukuissa! Olen vain pelännyt tuota talvehtimista ja ollut laiska edestakas liikuttamisessa...

  VastaaPoista
 2. Puksipuuhan tuo tosiaan! Ostin muutama viikko sitten puutarhaliikkeestä varta vasten ruukkuun ja meinasin, josko siirtäisin sitten syksymmällä maahan.

  Kovin huonoja kokemuksia kyllä moisten puiden talvehtimisesta ruukuissa - ainakin ruukussa olleet tuijat ovat nuupahtaneet talven rasituksissa.

  VastaaPoista
 3. meillä vähän sama homma jos jää kaihtimet ylös niin paistuu... muuten tulee jopa toimeen luukut auki... tai no mitä noita muutamia täällä korkeuksissa on. mutta ei valiteta ei, harmittaa oikein ettei voi olla ulkona pitkiä päiviä odotuksen vaatiessa lepiä normia enemmän, kun tää kestää niin vähän aikaa tää hiki, ennenkö taas tulee kylmä.

  VastaaPoista