torstai 9. kesäkuuta 2011

seinälle liimaten
Innostuinpa tuossa päivänä eräänä asettelemaan seinälle julisteita ja kortteja. Joku taloudesta (ehkä minä, en tiedä ihan varmasti) oli tilannut Hollannin maalta uuden julisteen, josta toteutetaan viikonlopun aikana kollaasi portaikkoon. Jatkoa siis seuraa.

Tiedoksenne kuitenkin, että onni pirulainen lähti tästä kodista, sillä kuvissa ilomielellä rehottava kodinonni oli tänään päivän aikana kokenut totaalisen syväkuivauksen. Oivoi.

Ostan tilalle saint paulian.

7 kommenttia:

 1. oi, oi. toivottavasti et heittänyt kasvia pois. Meillä elvytettiin samanlainen kahdenviikon kuivuuden jälkeen! Btw, upeita julisteita!

  VastaaPoista
 2. Pois mää sen viskasin! Oli se vaan niin vempula ja keltaiseksikin jo mennyt. Ehkä sen olisi vielä saanut elvytettyä!

  VastaaPoista
 3. Äh, se kodinonni on tosi hankala kasvi. Meillä tosin on joku ikean vähän vastaavanlainen pysynyt hyvänä monta kuukautta kun olen malttanut olla kastelematta sitä. Tai olen oikeastaan unohtanut kastella ne harvatkin kerran:D Mutta sen ohjeessa sanottiinkin,että sen pitää antaa kuivahtaa välillä.

  VastaaPoista
 4. Ei sitä rikkaruohon näköistä kasvia ole turhaan kodinonneksi ristitty! Ostan aina tietyin väliajoin uuden, kun vanha aina pääsee kuivumaan liikaa. Jopa meikäläisellä, "todellisella hortonomilla". Heh.

  VastaaPoista
 5. Oi kun kiva kollaasi. Ja tuota bakeliittipuhelinta ihastelen aina huokaillen... Lapsosen päiväkodissa on sellainen ja kyllä sydäntä särki kun näin jonkun kakaran hakkaavan luuria lattiaan! Ehkä mun täytyy pelastaa se sieltä meille. :) Haluaisin myös jonkun ikivanhan kirjoituskoneen.

  VastaaPoista
 6. Hey! Pleased to see the little horse and the poster on your wall. Have a good weekend, Julia

  VastaaPoista
 7. Thanks Julia - a great weekend to you too!

  VastaaPoista