sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

puli puli


Ikuisen akvaarioharrastajan ja kalojen toverin innostus harrastusta kohtaan nousee herkästi nollasta sataan tämän firman ammeita katsellessa. Jos akvaariokuume käy sietämättömäksi (ja huumapäissään jotenkin unohtaa, että tollasen purkin ylläpitoon liittyy myös jonkinverran velvollisuuksia), onneksi näitä länsinaapurin vesitankkeja saa hankittua kodin koristeeksi myös verkkokaupasta. Oivoi.

Kuva:
www.thetank.se

5 kommenttia:

 1. Mä haluisin, jos siivouksen sais ulkoistettua...

  VastaaPoista
 2. Älä muuta sano! Mulla on ollut akvaario varmaan kymmenvuotiaasta ja ennen lapsosen syntymää oli pakko taputella akvaarioharrastus jäähylle.

  VastaaPoista
 3. Siis ihan huippuhienoja, varsinkin taistelukalalle sopis, ne kun oikeesti viihtyy pienissä akvaarioissa. Vähän pelkään vaan että tämäntyyppiset houkuttaa myös niitä ihmisiä, jotka ei tiedä akvaarioista mitään ja sitten tungetaan muutama kultakala miniakvaarioon tms.

  Mutta todella tyylikkäitä, melkeinpä pitää laittaa vakavasti harkintaan näin muutaman akvaariottoman vuoden jälkeen, tuommoiselle voisi pienessäkin asunnossa löytyä sopiva tila.

  VastaaPoista
 4. Olet ihan oikeassa Milla! Alle satalitraista akvaariota on ihan turha hankkia, jos meinaa useampia kaloja sinne pulikoimaan laittaa.

  VastaaPoista
 5. Ohhoh. Mulla oli akvaario 20 vuotta sitten, kunnes yksi parrakas mies tuli ja vei kalat muovipussissa kotiinsa. Voi sitä kalankakkaa ja sen siivousta :) Tollaisiako ne nykyään on?

  VastaaPoista