keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

miniloma


Hep, meillä alkais nyt muutaman päivän miniloma. Huomenna tapahtuu armoton siivoaminen varastotiloissa - tavoitteena saattaa turha roinake paffilaatikoihin ja kirpputorille. Kait olis jo korkea aika saada loput muuttolaatikot purettua - ovathan ne jo hyvän tovin laatikoissa oleilleetkin.

Minilomalla tiedossa myös vähän synttärikemuja, jääkaapin täyttöreissua, toreilua, juhannuksen viettoa saaristossa ja semmoista kaikkea.

6 kommenttia:

 1. Hyvää minilomaa! Meilläkin olisi tosi tarpeellinen tuollainen varaston raivaus, ihan jo siksikin että varasto pitäisi saada tehtyä loppuun, ja silloin se pitää hetkeksi tyhjentää. Ja tavaraa on ihan liikaa. Muuttolaatikoitakin löytyy ihan kiitettävästi. No, vastahan meillä syksyllä tulee vuosi täyteen täällä asumista... ;-)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Lyde! Hei meillä ihan sama meininki - varasto ei ole vielä kokonaan valmis kun se roudattiin muuttovaiheessa täyteen roipetta. Nyt ne kaikki lojuu siellä sikin sokin ja yks päivä löysin jätesäkillisen käyttökelpoisia kesävaatteita! Sinne ne oli kaiken turhan alle hautautuneet, raasut.

  VastaaPoista
 3. Juuri samat puuhat meilläkin ja silti meinaa tämä ei niin miniloma (hoitovapaa) loppua kesken. Eikö olekin ihanan vapauttavaa touhua!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa!
  Ja eikös ne pahvilaatikot malta hetken odottaa ;) Kintut vaan taivasta kohti, hyvä kirja kouraan..jos vaan säät sallii.
  Minimirkulle pusspuss!

  VastaaPoista
 5. Oi, kuulostaa hyvältä. Roinan karsiminen kummasti puhdistaa.

  Meille on tulossa lähiaikoina alakertaan laajennus ja olen miettinyt maalattuja portaita. Ovatko nuo urat olleet kätevät ja toimivat? Kun ei haluaisi sellaisia tarroja alkaa liimailla niihin... Ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 6. On lohduttavaa huomata, että muillakin talonrakennusprojektin juuri läpikäynneillä on samat "ongelmat" :) Luulisi että jaksaisi vielä painaa ja puuhastella - onhan sitä justiinsa paahtanut (plusmiinus) vuoden armottomalla kiukulla ja saanut torpan valmiiksi!

  RuusuLiisan ehdotus kuulostaa nyt enemmän kuin kutkuttavalta. Tosin laitoin juuri ikkunanpesuvermeet valmiiksi. Ehkä nyt siis pesen ainakin sen yhden ikkunan :)

  Kanelimaan toverille, meidän maalatut puuportaat on toimineet oikein hyvin! Portaat eivät ole liukkaat ja ura toimii - tosin vähän töhnäähän sinne saattaa kertyä. Tarrailuun emme mekään lähteneet, kun portaidentekijä ehdotti uria heti alkuun.

  Totuus valkoiseksi maalatuissa portaissa kuitenkin on, että eihän ne kengillä kävelyä tai muuta kovaa toimintaa kestä, jälkiä tulee kyllä tosi helposti. Toki voihan portaat aina maalata uudelleen, kun sen aika on.

  VastaaPoista