keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

koo niinkuin kesä


Mistä muusta kuin kesäkuusta tietää, että on tullut kesä? No kappas siitähän, kun kameraan on vaihdettu toinen, ei niin runsaasti valoa vaativa objektiivi. Ja voi kuulkaa kun nyt päästään myös taas lähelle ihan eri tavalla!

Neljään lomapäivään mahtuu jos jonkinmoista, mutta tällä kertaa mennään lungisti. Ei aina tartte niska limassa ahertaa. Jos esimerkiksi pesee yhden ikkunan viikossa, lyhyellä matikalla laskettuna 25 ikkunan peseminen kestää... aika pitkään.

4 kommenttia:

 1. No voi vitsi, mullekin olisi sopinut toi yksi ikkuna viikossa, mutta ei taida onnistua. No yksi kerrallaan...

  VastaaPoista
 2. Ensi vuonna ne pitää taas kuitenkin pestä! Ikkunoiden pesu on siivouspuuhista ehkä ärsyttävintä - heti vessojen pesun jälkeen :)

  VastaaPoista
 3. Voi ne ikkunat pestä ensi vuonnakin, ota nyt vaan muutama...

  Ihanat muuten nuo vanhan ajan narsissit! Teidän pihassako?

  VastaaPoista
 4. Meillä oli useampaan ikkunapintaan liimattu joku goddamn tarra, jonka liimaroippeet näkyy ikkunassa pahemmin kuin normilika! Asetonista on tullut meikätytön paras toveri :)

  Nuo narsissit on ehkä ainoa elävä kasvusto parhaillaan tällä tontilla ja sekin ihan naapurin rajalla! Ihmettelin pitkään, että mitä ruohoa sieltä oikein puskee ja nyt nuo vasta siis kukkivat. En ole koskaan aiemmin tutustunut moisiin - saavat siis jäädä!

  VastaaPoista