tiistai 14. kesäkuuta 2011

kesäloman tarpeessa


Lomaa odottavan aika on pitkä. Semisti kisaväsymystä havaittavissa tuon leipätyön puolella, eikä asioita edistä juurikaan, kun loistokkaat ideat eivät naapurikansan mielestä tunnukaan niin loistokkailta. Ollapa joskus kaikki samaa mieltä samointein ilman turhaa säätämistä ja vekslaamista. Nyt tarvitaan kaikilta tsemppiä ja iloista mieltä! Pätee kaikkeen tekemiseen tällä telluksella, veikkaan ma.

Nå, hur som helst - kesäloma tulee tänäkin vuonna sopivaan ajankohtaan ja kovasti näemmä tarpeeseen. Alkuun käydään Tanskassa kera kavereiden, sitten ollaan kuin ellun kanat. Ja kattellaan kun nurtsi kasvaa.

3 kommenttia:

 1. täällä myös loma tulee enemmän kun tarpeeseen..:) Nurtsin kasvua on kai vielä aikaista odottaa kun vielä on pihat mylläämättä, mutta kaikki aikanaan...;)

  VastaaPoista
 2. Tässä koleassa kelissä lienee mukavampia lompsia sinne töihin kuin viime viikon helteessä! =)

  Tsemppiä! Ja nurmi kasvaa ihan taatusti!

  VastaaPoista
 3. Onneksi ei ole muuten tarvinnut viime päivinä kastella tuota multamaata, mutta kyllä se nurtsi sieltä varmasti pian ylös puskee! Luottavaisin mielin mennään!

  Oikeassa Nonna olet, ei yhtään harmita niin paljon kökkiä sisällä kun ulkona melkein talvikelit :) Loma tosin on aina lomaa, vaikka taivaalta sataisi mummoja! Ja kesäkelit alkaa kutakuinkin ja tarkalleen neljän viikon päästä!

  VastaaPoista