perjantai 3. kesäkuuta 2011

hihittäjä


Mirkun huone sai kokonaan uuden ilmeen kun osa leikkikaluista siirtyi kaapin sisuksiin piiloon. Ja taas uusi kohde, johon sai liimattua vähän tarroja.

Lapsi hihittelee itsekseen tullessaan tarpeeksi väsyneeseen mielentilaan. Puuroherkun jälkeen kävi jälleen ikkunasta kurkkaamassa hiekkalaatikkoaan ja sai hervottoman hihityskohtauksen.

Kaapinhakureissulla syötiin taivaallinen lounas kotomaamme 7. parhaimmassa ravintolassa. Toverit, mikäli Turkuun eksytte, hellikää makunystyröitänne ravintola Mamissa. Aiettä ja aamen.

10 kommenttia:

 1. Hei mä olen miettinyt just tuollaista "teippausta" meidän makkarin kaappien oviin. Niitä tosin on neljä rivissä. Kontaktilla, vai mitä? Hieno!

  VastaaPoista
 2. Kontaktilla juu! Törkeen helppoa ja tarrat lähtee kätevästi irti mikäli mieli muuttuu.

  VastaaPoista
 3. Suomen 1. ja 10. parhaimmat ravintolat ovat pikkuserkkuni Matti Wikbergin ja Tomi Björckin käsialaa. Suosittelen!
  t. Suklaasyöppö Prismasta :)

  VastaaPoista
 4. No mää en kyllä ala miten söpö tuo tytsy on! On niin äitiinsä tullu jotta huh!

  VastaaPoista
 5. Totta höpäjät! Söpö ja kiltti kuten äitinsä, villi ja vilskari kuten... äitinsä.

  VastaaPoista
 6. No Farang on kyllä hyvä, ei siitä pääse mihinkään, ja hintakin siellä on ihan jees. Olo taasen ei millään ansaitse olla kakkosena *ihmettelee* Ja Chez vasta kolmantena? Hmm.

  VastaaPoista
 7. Kivaa vaihtelua kyllä kärkikahinoihin, vaikka tuon kymmenen parhaan joukosta ollaan tutustuttu vasta tuohon useampana vuonna ykkösijalla olleeseen ja tietysti jo aiemminkin hehkutettuun seitsikkoon.

  Pitäisi varmaan syödä useammin :)

  VastaaPoista
 8. Voi kun söpöiset passikuvat! Ja ihana huone Pikkumirkulla. Ootko tuon hellankin kontaktoinut, vaiko maalannut? Meillä on punainen hella ja aattelin muuttaa sen valkoiseksi.

  VastaaPoista
 9. Tuota hellaa saapi mustana - sitä ei siis olla tarroitettu. Mutta varmasti käy helposti punaisen hellan muuttaminen valkoiseksi kontaktimuovin avulla!

  VastaaPoista
 10. Oh, enpä ollut tiennytkään! Ihmettelinkin vähän, että oot jaksanut kyllä hyvin tuhertaa tuon Brio-tekstin kohdalla. ;)

  Taidan kontaktoida sitten, helpompaa kuin maalin kanssa tuhraaminen.

  VastaaPoista