torstai 5. toukokuuta 2011

toppen

Länsinaapurissa sijaitsevan lempikaupan kirjatarjonta on aivan ehdotonta. Tämä salamannopeasti hamusi valikoiman läpi ja rohmusi jännittävimmät opukset mukaan kuitenkaan onneksi myöhästymättä koko himputin lennolta.

Perheen pienimmän kirjanen on ainakin tähän mennessä ollut huippusuosittua puurolukemista, vaikka tekstit on totaalista kreikkaa. Toiseen sisustushenkiseen opukseen pitää tarkemmin tutustua ehkä viikonlopun aikana, sillä työmatkan aikana oli postilaatikkoon tupsahtanut myös kolme sisustusmakasiinia. Tekemistä riittää!

Olipahan muuten reissu.

4 kommenttia:

 1. Toi Detaljer hemma kiinnostais muakin. Jospa se löytyis kirjastosta joku päivä. Tai sitten pitää ostaa itselle. Laitahan kommenttia kun olet tutustunut!

  VastaaPoista
 2. Ei ollut muuten kirja hinnalla pilattu, jos vaikka joskus on menoa länsinaapuriin ja löytyypi muuten DesignTorgetilta nettikauppakin.

  Mutta kerron toki tunnelmapaloja kirjasesta, kun olen siihen lähemmin tutustunut! Pikaselauksella näytti kyllä tosi mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 3. Olin 1½ vuotta sitten viimeksi Tukholmassa ja 2vrk:n loman aikana kävin viisi kertaa ko. liikkeessä. Mitä erinomaisempia innovaatioita!

  VastaaPoista
 4. Juuri näin! Lentokenttäkauppakin vaihtelee valikoimia sopivasti aina kuukausittain - aina löytyy jotain uutta pengottavaa!

  VastaaPoista