sunnuntai 29. toukokuuta 2011

toisen roska on toisellekin roska

Voi hittiläinen ulkona on kylmä! Pipo olisi ollut tarpeellinen kapistus aamuisella, jo perinteeksikin muodostuneella sunnuntaikirppislenkillä. Ja toinen kiesus sille, mitä ihmiset oikeasti kirpputorilla myyntiin pistävät! Eikai joku oikeasti voi haluta moista moskaa, ja maksaakin siitä. Tästä kevyenä aasinsiltana tuon varastossa lymyävän oman roippeen olemassaoloon, joka pitäisi pikimiten käydä läpi ja kokeilla, josko jollekin niistä aarteita olisi.

Meillä kävi eilen vieraita! Saunottiin ja syötiin rapsupiirakkaa! Hyvää oli!

8 kommenttia:

 1. Mua naurattaa toi sun otsikko!

  Välillä on sitten niin, että pitää oikeasti kokeilla, että josko oma roska olisikin toisen aarre. Välillähän roskiksista löytyy sellaisia aarteita, että...

  Mukavaa kolean sunnuntain jatkoa. Paistelin juuri rapsupiirakan ja odotellaan synttärisankarimme kummeja piirakalle!

  VastaaPoista
 2. Niin totta!
  Yrjöttävintä oli eilen kun kävin pikakierroksella oli eräässä pöydässä minigrip-pussissa 'tarpeellista 3€'. Sisältönä terveyssiteitä ja vanupuikkoja, jotka näytti koskemattakin kaikki käytetyiltä. Sappinesteet suussa poistuin pöydän luota pois.

  Meillä on rapsut pilkkomista ja keittämistä vailla. Hilloa jos sais aikaiseksi.

  Elekää paleltuko :D

  VastaaPoista
 3. Ja suomenkieli kunniaan..änkytiänkyti..

  VastaaPoista
 4. Älä muuta viserrä. Joskus voi tehdä aika "mielenkiintoisia" löytöjä.

  Itse pääosin liikun lastevaatekirpputoreilla. En ymmärrä, että jotkut tuovat vaatteet myyntiin lähes tulkoon suoraan hiekkalaatikolta. Anteeksi vain, mutta kuka ne ostaa?

  Itselläni myynissä kaikki on ehjää ja puhdasta. Ja ne on liikkuneet hyvin...

  VastaaPoista
 5. Tämä on niin totta! Eilen innostuin lähtemään katukirppiksille fb-mainoksen ja tienvarsikylttien innoittamana. Niin järkyttävän kuntoista tavaraa myynnissä, että harmitti, kun olin pyytänyt miniänkin mukaan tekemään löytöjä. Hei, peskää edes myytävät vaatteet!

  VastaaPoista
 6. Tällainen kirpparinoviisi ei vieläkään osaa löytää kirppiksiltä niitä todellisia helmiä ja tuntuukin, että meikäläisen silmään pompsahtaa ainoastaan kaikenmaailman tyhjät kahvipaketit (joku niistä taatusti osaa tehdä vaikka kätsyn kauppakassin!) ja käytetyt (paino sanalla käytetyt) autonrenkaat. Muiden tekemät kirpparilöydöt kun on oikeasti ihan tosi mielettömiä!

  VastaaPoista
 7. Hehee, repesin noille terveyssiteille:D On se tosiaan uskomatonta, mitä kaikkea myydään. Itselle on jäänyt mieleen vuonna 2001 bongattu 80-luvun ohutkankainen hääpuku, joka roikkui likaisena kirpparin seinällä. Hintaa sillä oli komiat 900mk. Siis jos siitä olisi joku 10mk maksanut, niin myyjä olisi voinut olla tyytyväinen.

  VastaaPoista
 8. Tuleppahan käymään Keravalla kirppiksellä.Kesäkirppikset alkavat taas perjantaina klo 12-19 ja jatkuvat elokuun puolväliin torstaisin samaan aikaan. Ja tietysti paikkanahan on aleksin kävelykatu.

  VastaaPoista