lauantai 7. toukokuuta 2011

seitsemän kappaletta

Apinalandian Nonna heitti jännittävänhauskan haasteen, jossa pitää seitsemän tärkeää esinettä omasta kodista kertoman. Aniliinihan on tunnetusti perso vaikka mille, joten valinta oli kinkkinen.

Aloitetaan!

Tyynyt, nuo pehmeät sisustuksen katseenvangitsijat, ottaisivat nokkiinsa ellei heitä tällä listalla mainittaisi. Kuvassa siis vain muutamia mainitakseni.


Aamu alkaa huomattavasti mukavammin herätykseen sulosävelin! Asetusvaiheessa tosin pitää aina muistaa tarkistaa äänenvoimakkuus, nimittäin joku kääntelee niitä täällä salakavalan holtittomasti ja huomaamatta. Todennäköisesti saunatonttu.Kirjat pääsivät vuoden laatikoissa asustelun jälkeen nätisti hyllyyn. Aniliini käy salaa ihailemassa tuota kaunista värivaihtelua. On se vaan niin nätti, vaikka ite sanonkin.Valokirjain nököttää edelleen portaiden alla, mutta ämmä pääsee ihan kohta paraatipaikalle jahka saadaan vielä vähän säädettyä alakerran sisustuksen kanssa.Lokki-valaisin sopii keittiöömme kuin vaikku korvaan! Ilo sitä on syyspimeinä päällä pidellä, kun niin kauniisti valoa keittiöön tuo muovinen kapistus tuopi.No taulut tietenkin! Kuvaan pääsi yksi uusimmista, jonka sanoma osuu ja uppoaa.Sarpaneva on sunnuntain paras kaveri. Huomennakin siihen laitetaan makoisat lihat.Noniin! Tahtoiskohan huikeasti kamerallaan kuvia napsivat blogitoverit Suvi, Helinä, Tuija, Pinja ja Pauliina kertoa seitsemän tärkeää asiaa kodeistaan? Heitän haasteen teille, tarttukaahan mikäli kevään ihastelulta ehditte!

5 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta Aniliini! Otetaan se vastaan tässä lähiaikoina :)

  VastaaPoista
 2. täytyyhän tähän tartua! tänks!

  VastaaPoista
 3. Minäkin tartun haasteeseesi, tosin odotan hiukkasen jotta pääsen räpsimään kohtsillaan uudessa kodissa - täällä on kaikki niin rempallaan ja puolet ryjästä jo pakattuna.

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! Ajattelin aloittaa sellaisen pienen projektin blogissani, tämä haaste menee siinä samassa. pysy linjoilla :)

  VastaaPoista
 5. Huippua! Jään innolla odottelemaan teidän kuvakollaaseja!

  VastaaPoista