tiistai 24. toukokuuta 2011

passikuva


Ajateltiin hommata Pikkumirkulle varmuuden vuoksi passi kesän Tanskan reissua varten ja onhan tuo härpätin hyvä olla olemassa jos vaikka päästäisiin talvella lähtemään idän lämpöön.

Mies vakuutteli, että passikuvathan otetaan tosta noin naps itse ja marssitaan niiden kera passikaupoille. Tulos löytyy ohesta.

5 kommenttia:

 1. Super suloinen lapsi!
  Me otettiin pojasta passikuvat jo 4-kuukautisena, kun lähdettiin ekaan reissuun. 10 vuoden passilla sit mennään samalla vauvakuvalla :D
  Silloin oli ainakin tarkkaa minkälainen ilme pitää olla, tosi neutraali. Ei hymyä eikä irvistystä.

  VastaaPoista
 2. Joop, eiköhän me mennä viikonloppuna asianmukaiseen passikuvaan - noista sadastatuhannesta otoksesta ehkä yksi oli kelvollinen. Kaikki muut joko irvistyksiä tahi kikatuksia :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!
  Polliisit ei muuten hyväksy itse otettuja kuvia. Ainakin veljenpoika piti viime viikolla raahata oikeaan kuvaamoon :D

  VastaaPoista
 4. Voi pientä mallia! Söpö :) Mut ehkä ne asiantuntijat osaavat asiansa ja tietävät salaiset metkut pienienkin ihmisten viralliseen vakavoittamiseen ja hetkelliseen pysäyttämiseen. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 5. No sitä määkin meinasin noista omakuvista. Eikä meillä ollut edes asianmukaista tulostuslaitetta tahi valokuvapaperia, joten joskus ei edes kannata yrittää päästä "helpommalla".

  Mä luulen kans, että oikeilla passikuvanottajasedillä ja -tädeillä on taatusti paremmin kokemusta pikkuihmisten valokuvaamiseen ja aloilla pysymiseen :)

  VastaaPoista