lauantai 21. toukokuuta 2011

ihan pihalla


Sinne se simahti, ihan ennen aikojaan. Ollaan käytännössä asuttu & touhuttu ulkona koko kööri, joten ei mikään ihme. Yläkerran partsin kaiteet valmistuvat hyvää vauhtia ja kohta kuulkaattens päästään kutakuinkin ensimmäisen asuntomme kokoisen partsin dekoreerauspuuhiin! Aiettä, sanon ma.

Mainitsinko, että ensi viikolla loppuviikosta tiluksille kaartaa kaivinkone, joka pistää paikat huller om buller ja mullat päälle. Ensi viikonloppuna laitetaan sitten kirjaimellisesti siementä vakoon ja odotetaan rapsakkaa nurtsia kasvavaksi. Seuraava projekti on hiekkalaatikko Pikkumirkulle - lapspoloa ei tosin näytä haittaavan, vaikka tekeekin hiekkakakkunsa nyrkinkokoisista kivenmurikoista ja sahanpuruista iloisesti kiekuen "kuk-kuk-kuu".

2 kommenttia:

  1. Voi että kun saisikin tuollaisen innon parvekkeen laittamiseen... sisustuslehdissä esitellään ihania parvekkeita, mutta jostain syystä juuri se tila ei sytytä minua tekemään kummoista.. outoa.

    Mutta tehkää te hieno! .)

    VastaaPoista
  2. Ei meilläkään sen kummoisempaa kuin yrtit partsille kasvamaan, grilli nurkkaan nököttämään ja muovituoleille iltaa istumaan hyttysten syötäväksi. Siitä on kesäinen partsi-ilta tehty :)

    Kivaa lauantaita Lauralle!

    VastaaPoista