torstai 21. huhtikuuta 2011

rai rai

Ei löytynyt kastejuhlakolttua, vaikka kaikki pääkaupungin takuuvarmat rättikaupat läpi koluttiin. Ei haittaa, mennään vanhoilla koltuilla - luodaan lisämaustetta uudella huulipunalla ja kynsilakalla, kas noin! Olisittepa nähneet ison tavaratalon meikkitädin ilmeen, kun tämä pyyhälsi paikalle hakien "sellaista samanlaista jännää punaista sävyä kuin Vartiaisen Jennillä - kyllähän te nyt tiedätte". Ja se meikkitätihän tiesi!

Toki ei tarvinnut kotikoloon tyhjin käsin kaupunkireissulta palata. Tuliaisia perheen pienimmälle ja pillit odottelemaan tupareita ja muita kevään juhlia.

Mutta eipä ollutkaan päivän aikana kylvetyt rairuohot ottaneet mittaa juurikaan enemmän aiemmasta ja tänä pääsiäisenä mennään vähän harvemmalla mättäällä. Rai rai, kiirastorstaita sinne!

7 kommenttia:

 1. Vaude! Ei voi kuin ihailla myyjän ammattitaitoa :D Oli varmasti hauska tilanne.

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Niiden meikkitätien työhaastattelussa taatusti selvitetään osaamista eri julkimoiden meikkaustyyleistä yms. juuri tällaisia haastavia asiakkaita ajatellen!

  VastaaPoista
 3. Meillä on ihan samanlainen kisu! Suloinen hahmo.

  VastaaPoista
 4. Just meinasin napata Ikeasta mukaan noita kulhoja, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Näiden kuvien jälkeen vähän harmittaa, rairuohot sopii niihin täydellisesti!

  VastaaPoista
 5. mä aattelin että alan keräämään kaikkia kivoja ja sähäkän värisiä kenkiä (lilat löyty jo) ja koruja pariin pikkumustaan yhistettäväksi koska olen todennut saman että niitä mekkoja ei löydy silloin kun olis tarve.

  VastaaPoista
 6. Olen jutellut kampaajan kanssa samasta aiheesta, eli sieltä tullaan hakemaan julkkisten kampauksia ja nehän pitää tietää!

  Ihanat nuo pillit. Mistäs löysit?

  Mukavaa rai rai pääsiäistä!

  VastaaPoista
 7. hr: Kisu on ollut huikea menestys, vaikka siltä leikin pyörteissä välillä irtoaa pää :) "Oho", sanoo pienin.

  Sofia: Kulhot on kyllä kivat! Ne tosin ovat meilläkin nököttäneet tuolla käyttämättömänä tähän saakka.

  myyrä: Juuri näin! Meinas paniikki iskeä, että eihän täältä löydy mitään, mutta sitten muistin Jenni Vartiaisen punahuulet! :)

  Nonna: pillit nappasin mukaan Gaudetesta, sieltä tuo kisukin. Ainakin Gaudeten verkkokaupasta löytyi jonkin aika sitten samoja harmaita pillejä - kannattaa käydä kurkkimassa!

  VastaaPoista