keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

anatomian tunti

En (taaskaan) pystynyt olemaan vilkuilematta, ihan kynsiparkojen takia uhrauduin ja hintsusti vilkaisin.

Ihminen on erikoinen kapistus, kun noin jää sairaalloisesti koukkuun telkkarisarjoihin. Teho-osasto, sairaalasarjojen esi-isä, oli ehkä elämäni parasta aikaa ja nyt tuon tyhjiön on hienosti täyttänyt Greyn Anatomia. Muistatteko sen hirveän ampumisjakson? Se tuli puun takaa, kuin puskista, yllättäen ja pyytämättä - ja Mies oli pahana ja pyysi hengittämään välillä kun kyyläsin jaksoa kiimoissani valkoisin naamoin. Ja kun ei malta odottaa seuraavaan jaksoon, tulee kikkailtua erinäisillä nettisivuilla etsien kuumeisesti juonipaljastuksia.

Toinen moinen on Perhesiteet. Ei edes haastava esitysaika sunnuntai-iltapäivässä jätä kyyläämättä. Itkua tihrutetaan melkein joka kerta kun lopputekstit alkaa rullata. Ihan vaan jo sen takia, että taas pitää viikko odottaa.

Nyt pitää mennä! Vähän toi laulaminen on imelää, mutta menköön.

7 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään ja tänään oli hyvä ja jännä jakso. Kiva, että loppui hyvin. Tai saa nähdä kuin käy jatkossa...

  VastaaPoista
 2. Niin ja mulla on kyllä jäänyt perhesiteet ihan näkemättä surkean lähetysajan takia!

  VastaaPoista
 3. Tehis oli ihan kunkkusarja! Kuvittelin aikoinaan ekassa työpaikassani ensiavussa, että kaikki on yhtä glamooria :D toisin kävi-eka työvuoro ja tikatessani yhtä gubbea sain vappuviinat tippaleipineen päälleni :DDD Tykkään greystäkin, mutta tänään en voinu katsoa. Sanoin sen verran monta kertaa *toivottavasti se vauva on ok*, että kaukkiksen haltija totes kanavan vaihtuvan nyt.
  No toivottavasti se vauva ja torresin tätikin selvis- vai selviskö?

  VastaaPoista
 4. Mäkin oon niin koukussa siihen Greyn Anatomiaan! Tuntuu, että siitä on tullut vaan entistä parempi. Se ampumisjakso oli kyllä ihan kamala. Ja eilinenkin aika jännä.

  VastaaPoista
 5. Ruusu-Liisalle tiedoksi, että selvisihän ne, ainakin toistaiseksi. Ja kosintaankin vastattiin "kyllä".

  Aivan huippusarja myös mun mielestäni! Missasin vaan ekat puoli tuntia, kun lähetysaikaa oli menty muuttamaan. Greyn Anatomian jakson päätteeksi käy sama kuin True Bloodin: "Äh, tää ei voi loppua JUST NYT!" Pitkä viikko edessä. Mutta silti en mene katsoon jaksoja etukäteen netistä.

  VastaaPoista
 6. Olen jo jonkun aikaa käynyt tasaisin väliajoin lukemassa sun blogia ja nyt tuli se viimeinen naula... pakko liittyä lukijaksi, kun tykkäät Greyn anatomiasta! Olen seurannut sitä alusta asti ja sanon miehelleni joka keskiviikko sarjan loputtua, että "nyt kyllä soitat sinne neloselle ja käsket niiden laittaa seuraavan jakson heti perään":) Ei se ole kyllä vielä soittanut. Mut sarja on paras ja sun värikylläisiä kuvia on kiva käydä katsomassa:)

  VastaaPoista
 7. Sairaalasarjojen ehdottomasti parasta antia on niiden järkyttävän hienosti tehdyt henkilöhahmot. Sairaalaympäristö on aika tavis, mutta ihmissuhdekoukerot henkilöhahmoineen tekee siitä niin uskomattoman koukuttavan. Teharia tuli telkkarista niin kauan, että siitä tuli osa normitorstaielämää. Popparit ja kaikki. Niisk.

  Onpa mukavaa, että olet löytänyt tiesi tänne, AnnaW! Tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista