perjantai 1. huhtikuuta 2011

ämmä portaiden alla

Pikkumirkun huoneessa ollut ämmä pääsi aitiopaikalle portaiden alle, josta löytyy useampi neliö turhaa tilaa ja villakoirien pesäkolo.

Tänään alkoi kevät! Oli ihan pakko lähteä hillumaan kylille kesäpomppa päällä ja aiettä oli kylmä. Tipunen menee huomenna yökkäriin Mummille kun vanhemmat lähtevät tovereineen humputtelemaan. Sellasta sivistynyttä syömistä ja juomista siis. Huikeeta viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Meillä on nuo samaiset "turhat neliöt" otettu käyttöön lasten leikkinurkkana. Siellä on hyvä pesä leikkiä. Mutta me asutaankin ahtaasti... =)

  Mukavaa iltaa teille!

  VastaaPoista
 2. Moi,

  Oliko teillä jossakin mattamustaa laattaa lattiassa? esim. nuo eteisen laatat? Äidin kylpyhuonetta suunnitellaan ja mietittiin, että näkyykö mattamustassa kaikki pöly ja lika helposti ja minkälainen se olisi muutenkin.

  Oikein mukavaa viikonloppua ja vapaailtaa teille!

  VastaaPoista
 3. Heips, alakerran pikkuvessassa on mattamustaa kennolaattaa ja tuo eteisen shakkiruutulaatta on myös mattaa. Täytyy myöntää, että mattamustassa laatassa lika ja pöly ei näy ollenkaan niin ikävästi kuin kiiltävässä vastaavassa. Meillä oli aiemmassa kodissa kiiltävää, mustaa mosaiikkilaattaa kylppärin lattialla ja se näytti täplikkäältä vaikka justiinsa oli puunannut ja putsannut.

  VastaaPoista
 4. Heh, löysinkin äsken sen kuvan teidän alakerran vessan lattiasta ja olin siitä jo kysynyt :) Muisti on näemmä täysin mennyt...

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä hyvälle! Ihanaa kun on niin ilmavaa! Nimim. voi ahistus kun tavaraa kaatuu päälle:/

  VastaaPoista
 6. Muista laittaa kuva matosta lattialla!
  Pyytää armas työtoveri.

  VastaaPoista