torstai 3. maaliskuuta 2011

väririviin järjesty!
Nysse yks maalausprojekti on valmis! Semisti hurja kontrasti mustalla taustalla, mutta ihan siisti väripilkku työhuoneeseen.

Mut hei, työhuone saatiin valmiiksi alkuviikosta. Nyt riprap kirjat väripinoihin, hyllyt ojennukseen ja matto lattialle - avot. Saunomaan ei ehkä ihan tänä viikonloppuna vielä päästä. Ei makiaa mahan täydeltä.

2 kommenttia:

 1. ohhoh,ihana makee väripiristys! Ja lattia,betonia,nam!millä te pinnoititte sen? katsonko oikein että lakalla,ilman pintahiontaa??:)
  Ette vissiin portaissa päätyneet mustaan vaikka minäkin liputin sen puolesta.Hyvä ehkä niin,koska nyt olen valkoisen kannalla!:D Näin se mieli muuttuu...
  Onnea uudelle huoneelle!

  VastaaPoista
 2. Tuo mein lattia on ehtaa tammiparkettia! Sepä näyttääkin tuossa kuvassa erehdyttävästi betonilta - ja aiettä kun sellaista oltaisiin tännekin haluttu! Lakalla olisin sen nätisti pinnoittanut. Käytännön syistä kuitenkin valittiin "tavallinen" parketti, koska muuten lattialämmitys olisi pitänyt miettiä kokonaan uudelleen eikä myöhemmin olisi sitten parketin laitto enää onnistunut.

  Portaiden käsijohteet maalattiin sitten valkoisiksi - ne saa aika helposti sudittua vaikka mustaksi jos myöhemmin siltä tuntuu.

  Kivaa viikonlopun jatkoa anonyymille!

  VastaaPoista