tiistai 8. maaliskuuta 2011

varapaikkaPikkumirkun hoitotäti tuli pipiksi ja Tipunen on pari päivää hoidossa päiväkodissa. Vähän meitä jännitti mennä outoon paikkaan, jossa eri tyypit ja tädit. Mutta onni onnettomuudessa - Tipusen ihkaoma täti (kummitätikin vielä) on opena kyseisessä päiväkodissa! Yksi tuttu naama teki päivästä varmasti huomattavasti kivemman ja toivottavasti huomenna aamulla ei Pikkutipun suu mene enää mutrulle.

2 kommenttia:

  1. Meillä on käynyt aikoinaan sama juttu useastikin. Onneksemme saimme todeta, että päiväkodissa oli vastassa rautaisia ammattilaisia ja huoli hälveni heti ekalla kerralla. Lapset saivatkin kasvettuaan hoitopaikan kyseisestä päiväkodista ja todella tyytyväisiä olemme olleet. Todellista varhaiskasvatuksen laatua ei oikein aiemmin osannut edes vaatia ennen kuin tiesi, että mitä se on.
    Kiitos kauniista blogistasi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anonyymille! Todennäköisesti tässäkin tapauksessa huoli pärjäämisestä ja tottumisesta oli enemmänkin vanhemmilla kuin pienimmällä - vaikkakin eipä tuo meidän Pikkumirkku varmasti edes oikein tiennyt mikä juttu tuo parin päivän päiväkotikeikka oikein oli :)

    VastaaPoista