torstai 10. maaliskuuta 2011

tavoite viikonlopulle
Ihanissa sisustuskuvissa kaikilta löytyy juuri sellainen täydellinen lipasto ja toiveet lipaston ilmestymisestä Anilandian kotiovelle hiipuvat päivä päivältä. Olohuone #2 alakerrassa vaatii nyt pikaisesti kalustamista, joten viikonloppuna suunnitelmissa täsmäisku paikallisiin kirpputoreihin ja tavoitteena täydellisen lipaston löytäminen & hankinta.

Aiemmat maalausprojektit ja vanhojen huonekalujen kunnostusurakat ovat pienesti laimentaneet DIY-intoa, joten toiveissa hyväkuntoinen ja sellaisenaan toimiva tuote. Toki myös oheiset ihkaoikeista huonekalukaupoista löytyvät, hieman hintavammat lipastot saavat semisti sydämen läpättämään.

3 kommenttia:

  1. Meillä on Volani valkoisena. Tosin alalaatikot ovat vähän erinäköiset, mutta meillä onkin ollut se jo yli neljä vuotta. Voitko kuvitella, se painaa 101kg! Luki paketissa. Ja se tuli osissa:D Ihmettelen vieläkin, miten me saatiin se kahdestaan kasaan! Saman sarjan TV-taso sekin painaa 65kg ja sekin tuli osissa:/

    VastaaPoista
  2. Sitä piti sano, aettä olemme tykänneet siitä Volanista ihan mielettömästi! Ne alalaatikot vetävät suuren määrän astioita, joille meidän pienessä keittiössä ei olisi paikkaa - me kun ollaan sellaisia astiafriikkejä

    VastaaPoista
  3. BoConseptin koko valikoima on aivan huikea - meillä on sen kymmenen vuotta vanha sohva - edelleen kuin uusi, toimintakuntoinen ja ajaton. Tykkään!

    VastaaPoista