sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

siinä se sujahti - viikonloppu
Meijän lapsi osaa tanssia. Menee reiluun kyykkyasentoon ja alkaa hytkyä vakavin ilmein. Mutta ei sitä tanssia niin vaan näytetä. Pitää olla laulettua musiikkia tahi pianon soittoa taustamusiikiksi.

Tänäänkin ollaan luuhattu kylässä. Ollaan me viikonlopun aikana ehditty vähän siivota alakertaa ja voitteko uskoa - Lundiat, ne on vihdoin maalattu. Kas kun muutama viikko siinä vierähtikin. Talonrakennusprojekti ja lundioiden maalaus ei oo hätäisten hommaa.

4 kommenttia:

 1. Hieno lattia teitin vessassa. Onko toi Idon pönde?

  VastaaPoista
 2. Minäkin katselin tuota samaa "mehiläiskennolattiaa", vai mikä se virallisesti onkaan! Tulee lapsuus mieleen, ja se on sopivasti pikkuisen retro fiilikseltään. Mistäs löysitte? Vai myydäänkö sitä jo joka paikassa?

  Maalaus ei ole tosiaankaan hätäisen hommaa. Itse mietin, että missäs välissä maalais muutaman pikku jutun, kun nuo lapset hästää ympärillä. Se kuivuminen on se haasteellisen hetki, kun ne kätöset ehtivät joka paikkaan kokeilemaan, että joko on kuiva...

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ei ole todellista:) Teillä on sama laatta wc lattiassa ja seinissä kuin meillä:) Tosin meillä seinälaatat menevät vaakaan ja tiililadontaan ja lattiassa on musta sauma... Muistaakseni teidän keittiössäki oli samankaltaisuuksia meidän keittiön kanssa? Pitää sanoa että hyvä maku;)
  Onko tuo pönttökin idon seven d 10...

  VastaaPoista
 4. Heh, hyvät valinnat olette siis tekin tehneet! Tuo Pukkilan kennolaatta on tosi nätti (ja saapi varmasti kaupasta kuin kaupasta tilaustuotteena), tykkään oikein kovasti. Olisikin muuten kiva nähdä miltä se näyttää mustalla saumalla - pistähän joskus kuvia! Meillä muuten jäi laattaa yli yksi avattu paketillinen, jos teillä (tai jollakulla muulla) on tarvetta pienelle määrälle.

  Pönde on IDOn Seven D Image, jonka jalkaosa oli pikkasen yksinkertaisempi ja kompaktimpi kuin siinä ihan samannäköisessä kympissä. Onneksi nuo nykypöntöt on takaosastaan tuollaisia umpinaisia - siivoaminenkin on himpun verran kivempaa & helpompaa, jos nyt kukaan vessojen pesusta ikinä on pitänyt...

  VastaaPoista