lauantai 5. maaliskuuta 2011

lauantain parhaat


Hurautettiin lähimpään sinikeltaiseen tavarataloon vähän hankitoja tekemään aurinkoisen perjantain ja viimeisen lomapäivän kunniaksi. Matkaan lähti toki tarpeellistakin kuten peiliä ja lamppua sekä paperinpidikettä alakerran vessaan. Tyynyjä ei saanut ostaa, mutta kehyksistä ei puhuttu mitään.

Nyt nautitaan leppoisasta & kiireettömästä lauantaista. Käytiin kylillä ja Pikkutipu sai keltaisen ilmapallon. Myös kauppakeskuksessa haahuilleelle nalle vilkutettiin ja kukkuiltiin.

Näkisittepä nyt Miehen. Raksahommat ovat vieneet mennessään eikä hellyyttä olla autoraukkaa kohtaan osoitettu. Siellä se Mies nyt viettää laatuaikaa autonsa kanssa ja pissii hunajaa mielihyvästä. Ja autostakin tulee siinä samalla putipuhdas.

3 kommenttia:

 1. Kivoja mustavalkoisia kuvia! Nuo printit on ihkuja!

  Onkos tuo edellisen postauksen lipasto muuten Ikean Malm? Teitkö pinnalle jotain eka vai laitoitko tartuntamaalin eka? Hieno aurinkopilkku!

  VastaaPoista
 2. Lipasto on itse asiassa Muuramen, tuossa kaksi ikivanhaa & aluperin kovin huonokuntoista päällekkäin. Ollaan joskus aikanaan saatu ne mukaan ensimmäiseen yhteiseen kotiin Miehen lapsuudenkodista.

  Pienesti hioin ja kolmesti telalla keltaista päälle. Tasaista tuli ja lopputulokseen olen oikein tyytyväinen. Kärsivällisempi olisi sutaissut Otexilla ensimmäisenä, mutta enhän mää semmoista muistanut siinä kaikessa innokkuudessani :)

  VastaaPoista
 3. Mekin käytiin ruottalaisessa puljussa perjantaina. Mukaan lähti pari Malm-laatikostoo sun muuta. Hypistelin myös tyynyjä, mutta miehen ilme kerto ettei niitä saanut kotiin asti viedä.. Mikäköhän siinä on että niitä tyynyjä ei saa olla montaa? ;)

  VastaaPoista