keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

justeeraamista
Makkarin tuplasenkki kannettiin taannoin alakertaan ja nyt makkarissa kaikuu. Tavarat vaihtavat paikasta toiseen niin että heikompaa hirvittää. Alakerran matto-ongelmakin tuli ratkaistua, kun armas työtoveri on menossa viikonloppuna käymään kotopuolessa ja lupasi nakata mattosen mukaan alueen sinikeltaisesta tavaratalosta, josta par'aikaa löytyy valtakunnan ainoat mattokappaleet. Kas kun on mustaraidallisen kaverinsa jälkeen taatusti toiseksi suosituin ja monessa yhteydessä noteerattu - mutta upea se on ja sopii meidän kakkosolkkariin kuin sialle rusetti.

Lapsosen kuvaaminen on nykyään kovin haastavaa. Kamera kiinnostaa enemmän kuin äitylin blogiin pousaaminen. Ärripörrikiukku iskee välittömästi, kun kamera viedään takaisin kaappiin. Ja kertokaapa, miten tuollaisen pikkunatiaisen saa uskomaan, ettei lunta saa syödä?

5 kommenttia:

 1. hihii...tää äiti sanoi kakaralleen, että mein piski on pissannut siihen lumeen. Kauhiaa huijaamista, mut niin loppu lumen yletön syöminen. Kyl sitä joskus maistetaan vieläkin ja hyvä niin. Ei siltä koiraltakaan sitä pissaa koko pihalle riitä:D

  VastaaPoista
 2. Huisin hyvä idea! Tosin koirat ei oo meillä niin pop, kun ollaan oltu kontaktissa niihin ehkä kahdesti. Kävisköhän pupu vastaavasta? Tai käki?

  VastaaPoista
 3. Mä sanoin että siitä voi saada madon masuun, niin eipä oo lunta syönyt.

  VastaaPoista
 4. Miten nuo Ikean PS kaapit on kiinnitetty toisiinsa?

  VastaaPoista
 5. Kaapit on kiinnitetty pienellä lattaraudalla takaata ruuveilla kiinni ylemmän kaapin takajalkoihin. Melkolailla huomaamanton ratkaisu ja kaapit ovat ihan tukevat noin päällekkäinkin!

  VastaaPoista