lauantai 5. helmikuuta 2011

torttua!
Iltapäiväahertelussa tortun mittainen tauko. Aamulla Pikkumirkkua harmitti niin pirusti, kun äiti ei millään voinut antaa kameraa räplättäväksi. Lähdettiin sitten vähän rautakauppaan ja ruokakauppaan kiljumaan ja meinasi toinen villasukka hävitä siellä ruokakaupassa. Rautakaupasta ostettiin vähän maalia, jotta Aniliini saa lomaviikolla aloittaa hurjan maalausurakkansa - vanhat peruspuiset Lundiat maalataan valkoisiksi, jotta Aniliini voi järjestää ziljoona kirjaa noihin hyllyihin ja tietenkin värijärjestykseen. Myös muunlaista maalausurakkaa tiedossa, mutta siitä todistusaineistoa myöhemmin.

Entä tuo kukka sitten? No se lähti mukaan sieltä ruokakaupasta. Kukalle ei löydy mitään kivaa tarinaa tahi näppärää aasinsiltaa.

Mutta kuulkaattens. Päivän ehdottomasti paras tulee tässä: tiskikone! Ihmeiden aika ei ole ohi!
Tortturikasta lauantaita!

7 kommenttia:

 1. Ihana pikkuMirkku :) ilmeet jotenkin niin tuttuja..

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on joskus ollut iso läjä männynväristä Lundiaa. Ne ovat jo päätyneet jonnekin... Oikeasti niistä olisi saanut maalaten vaikka mitä! Mielenkiinnolla odotan sun lopputulosta!

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 3. Miekin jään odottelemaan Lundioiden lopputulosta, kun itsekin olen kriittisellä silmällä katsellut omia hyllyjäni; jotain tarttis tehdä.

  VastaaPoista
 4. Meillä oli tarkoitus maalattaa nuo Lundiat ihkaoikealla & ammattitaitoisella pensselisedällä, mutta google (ja raha) puuttuivat peliin - ei se niin vaikeeta (vissiin) ole kun on hyvät vehkeet ja maalit. Ja onhan tässä nyt maalaamista harjoiteltu esim. yhden talon verran :)

  Toivotaan onnistunutta maalausprojektia - raporttia seuraa myöhemmin!

  VastaaPoista
 5. Voi että mikä mahtava ilme! Näyttää vähän samalta kuin meillä tässä parin päivän aikana kun on podettu uusia hampaita.

  VastaaPoista
 6. Ihana Maija! Mahti-ilme!

  - saana

  VastaaPoista