torstai 6. tammikuuta 2011

tiskiviski
Ootteko kuulleet tiskiviskistä? Meillä se on jälleen otettu käyttöön kymmenen vuoden tauon jälkeen. Nimike tulee siitä, että opiskeluaikana Mies keplotteli itselleen innokkeen tiskien tiskaamiseen. Ja nyt sattuneesta syystä ollaan ilman tiskaria kuukaudenpäivät (kiitos siitä kuuluu köökin koneiden toimittajalle).

Alkaa kätöset olla korppuna jo aamiaistiskin tiskausprojektin jälkeen, mutta heikuulkaa - me nukuttiin eka yö uudessa _omassa_ kodissa! Ei meinannut uni tulla, kun talossa on niin kovin hiljaista. Tipunenkin nukkui olosuhteisiin nähden ihan hyvin.

10 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kauniiseen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Onhan se vaan nättiä teitillä. Ja jännittävää!

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanaa! Paljon onnea! Mulla on mennyt vähän ohi kun ei ole täällä blogimaailmassa tullut oleiltua. Kylläpä oli kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Paljon, paljon onnea uuteen ihanaan kotiin!

  VastaaPoista
 5. oi oi onnea uuteen kotiin!
  hienolta näyttää!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille onnitteluista! Enpä olisi uskonut viime kesänä, että tämä torppa saadaan valmiiksi ja me _oikeesti_ vielä asutaankin siellä!

  VastaaPoista
 7. Heippa!!! ihana blogi sinulla!!

  Oli pakko tulla kysymään että minkähän kokoisiä nuo teidän barbapapat ovat?? Nuo pienet olisivat niin sopivan näköisiä myös meidän pojalle!!

  VastaaPoista
 8. Heipähei! Nuo pienemmät Barbapapat on varmaankin jotain parikymmensenttisiä. Vielä en ole raaskinut antaa leikkikaveriksi meidän Pikkumirkulle, kun kaikkea syödään niin innokkaasti :)

  VastaaPoista