tiistai 18. tammikuuta 2011

pöytäliina ikkunassa


Pöytäliinaksi tehty & tarkoitettu kangas pääsi ikkunaan uudessakin tuvassa. Taitaa olla kuitenkin ainut ikkuna, mihin verho laitetaan. Isoja ikkunoita kun olisi sääli peittää verhoilla.

Alkaa tympiä tuo käsikopelolla tiskaaminen. Lohduttavaa, että tiskari todennäköisesti saapuu määränpäähänsä kolmen viikon päästä. Paino sanalla todennäköisesti. Perskutarallaa.

6 kommenttia:

 1. Hei!

  Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa ja koukkuun jäänyt :)

  Tykkään kotinne tyylistä, itseä miellyttävät monet ratkaisut.
  Meillä rakennusprojekti alkamassa vuoden sisään ja kovasti mielessä monet asiat.
  Kysyisin, että onko tuo teidän keittiön taso kiveä vai laminaattia vai jotain muuta? Itsellä mielessä musta taso, mutta en välttämättä haluais kiveä. Tuo teidän taso on kivannäköinen.

  T. Viiden äiti

  VastaaPoista
 2. Ei voi muuta kuin sanoa et voi pieru kun näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Viiden äidille! Pohdittiin tuota keittiön tasomateriaalia pitkään kun mielessä kävi Duratit ja Corianit. Loppuratkaisuna kuitenkin Silestonen kvartsitaso, jossa Leather-käsittely. Ei näy sormenjäljet tahi muutkaan liat! Ihan nappiratkaisu tällaiselle himosiivoojalle :) Tsemppiä teidän raksaprojektiin!!

  Ja RuusuLiisalle kiitos kohteliaisuudesta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksesta ja tsempeistä :)

  Hyvännäköinen on vaikkakin kiveä, tekeekö tuo Leather-käsittely sen, että se ei kiillä? Kun mulla tulee kivitasoista mieleen, että ne kiiltää kamalasti ja kaikki pöly näkyy.
  Mutta eipä tuo kivi nyt olekaan täysin poissuljettu vaihtoehto :)

  t. Viiden äiti

  VastaaPoista
 5. Meillä on nuo keittiössä, tosin vasta toinen ommeltu ja toinen odottaa vielä inspistä ;) Tykkään ihana kamalasti ♥

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään kans noista Marimekon kivistä, sekä isoista että pienistä. Pojan huoneesta löytyy vähän, mutta haaveilisin olkkariin myös pienenä palasena, joko verhona tai sohvatyynyinä...

  Tosi kivalta näyttää tuossa teidän selkeässä ympäristössä. Meillä on vähän sitä sun tätä, joten hieman pelkään, että tulisi levoton...

  VastaaPoista