torstai 20. tammikuuta 2011

poni & aasi

Viime viikon torstaina kello yhdeksän illalla tapahtui jotain ennalta-arvaamatonta & käsittämätöntä - telkkarikanava oli vahingossa säädetty kakkoskanavalle. Eikä aikaakaan, kun kaksi silmäparia tarkkaili ohjelmaa tarkemmin - molemmat hiljaa järkytyksestä kuin pienet possut.

Tänään telkkari toudellakin viritetään samalle taajuudelle yhdeksältä illalla. Jos jakson nimi on poni ja aasi, on odotettavissa todennäköisesti jotain vähintäänkin yhtä viihdyttävää. Tämä tuskin malttaa odottaa! Iiks.

Ulkolaiset, EU:ssa asuvat ja muut viime torstaisen missanneet - teidän onneksenne tämä on olemassa.

9 kommenttia:

 1. kyllä satuhäät on ihan arki-iltojen aatelia. kuinka paljon myötähäpeää voi ihminen tuntea :D

  VastaaPoista
 2. Onneksi kohtalo puuttui peliin viime viikolla ja nyt täälläkin voidaan nyt nauttia todellisesta tv-viihteestä. Mitäköhän tässä ollaankaan missattu aiempien tuotantokausien osalta?

  VastaaPoista
 3. Tuo tämän päiväinen jakso oli kyllä jotakin uskomatonta. että huhheijaa vaan.

  VastaaPoista
 4. Oi Aniliini, minä voisin briiffata männävuosien herkkupaloista:D On ollut suosikkiohjelma jo pitkään:D

  VastaaPoista
 5. Mä olen katsonut sarjaa vuosien mittaan aina joutessani. Tosi viihdyttäviä jaksoja on ollut matkan varrella, mutta myös koskettavia tarinoita ja hetkiä. Viikko sitten nähty pirttihirmujakso oli kyllä mitä parhainta viihdettä! Huh huh. Eilistä jaksoa en jaksanut katsoa kuin 5 minuuttia, meni hermot siihen muminaan...

  VastaaPoista
 6. Heh, telkkarin äänensäätö oli ajoittain kovilla, kun piti hiljentää ja taas koventaa...

  VastaaPoista
 7. Heh, Satuhäät on niin parasta viihdettä :D Poni&Aasi ei pettänyt sekään.

  VastaaPoista
 8. Luin tämän sun postauksen ennen itse ohjelmaa..ihmettelin MIKÄ Poni ja Aasi...ei ollut aikaa linkin kautta kurkata. Eilen näin!! OMG...myötähäpeä tosiaan! Mutta...toisaalta...kiva jos ihmiset on onnellisia...kukin tallaa tavallaan ;D

  VastaaPoista
 9. Omassa tuttavapiirissä on aika samanlaisia ihmisiä kuin itse. Siksi onkin jännää päästä kurkistamaan kaikenlaisten ihmisten elämään. Minä en oo vielä toipunut siitä edellisviikon jaksostakaan. Huh! Ja huomenna taas kanavalla :)

  VastaaPoista