perjantai 28. tammikuuta 2011

likkojen kesken

Miehen arvioitu kotiutumisaika menee tänään ehtoon puolelle, joten nämä likat viettävät perjantai-iltaa keskenään. Tipusen Mummi tulee mukaan viihdytysjoukkoihin, toivottavasti Kummitätikin pääsisi.

Ehdottomasti viimeinen muuttorutistus tapahtuu viikonloppuna - pakkohan tuo on kun sunnuntaina luovutetaan vuokrakämpän avaimet ja se on sitten siinä. Viikonlopun aikana olisi tarkoitus myös puuhastella alakerrassa ja nikkaroida (ainakin) kodinhoitohuone valmiiksi. Jotta kaikki ei menisi kuten Strömsössä, kylppärin laattojen tilauksessa kävi laskuvirhe ja nyt odotellaan lisälaattoja saapuvaksi. Kyllä potuttaisi, jos esimerkiksi muutto olisi nyt valmiista kylppäristä kiinni.
Tervetuloa viikonloppu!

3 kommenttia:

 1. Leppoisaa tyttöjen iltaa teille!

  Katselen tuota isot kivet -verhoa taas ja mietin, että pitäisköhän hurauttaa Marimekkoon ostamaan samanlainen. Sitten minäkin voisin ottaa samanlaisia kuvia keittön pöydän ääressä... heh, enhän mä mitenkään matki!

  Mukavaa työteliästä viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hurauta tokkiinsa! Ja matkiminen kannattaa aina! :)

  Mein tyttöjen ilta oli oikein kiva, vaikka paikalla oli myös yksi miekkonen :) Tipu hurjasteli posket punaisena koko illan ja kyllä nyt uni maittaa.

  Oikein kivaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan näköinen tuo teidän uusi koti! Varmasti nautitte ihan täysillä (viimeistään kun saatte keskeneräiset jutut valmiiksi)!
  Minulla on kommentointi esim. sinun blogissa todella retuperällä vaikka aktiivisesti käyn kurkkaamassa mitä täällä tapahtuu. Aivan yhtä ihastunut olen tähän blogiin kun ennenkin!
  t. Pia

  VastaaPoista