sunnuntai 30. tammikuuta 2011

lempihuone
Kuulkaattens, nyt on helpottunut olo. Kaikki romppeet on nyt yhdes koos saman katon alla. Ja viikonlopun aikana saatiin kasattua kodinhoitohuonettakin. Siitä tulee ehkä Aniliinin lempihuone. Tiiättekös, mankeli jos jokin on ihmisen paras ystävä - Aniliinia kas odottaa todellinen mankelitaivas (voikohan ihan kaikkea tunkea mankeliin?).

Se olis uusi työviikko taas edessä. Kuten aikaisemminkin sanottua: siistit toimistohommat on aika jees. Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Minäkin haaveilen mankelista. Minkälainen sinulla on?

  VastaaPoista
 2. Mankelin tarina on huikea: juteltiin taannoin anoppilassa kälyn kanssa, miten siistiä olis jos omistais mankelin. Appivanhemmat olivat olleet kuulolla ja laittaneet ilmoituksen paikalliseen sanomalehteen ja nyt meillä kummallakin on omat mankelit! Meidän tosin odottelee vielä anoppilassa, mutta käytetty & toimintakuntoinen mankeli se on! Toimintakokemuksia seuraa taatusti myöhemmin :)

  VastaaPoista
 3. Kiva, että jotkut muutkin ovat haaveilleet mankelista. Totesin vasta miehelleni, että olen tulossa vanhaksi, kun moisesta innostun.

  Olen lapsena mankeloinut paidan, jossa oli vetoketju, mutta se ei kyllä mankelia kestänyt...

  VastaaPoista
 4. Hui, minä en ole koskaan käyttänyt mankelia, enkä siis osaa edes haaveilla sellaisesta! Mitä kaikkea laitat mankelin läpi? Siis muutakin kuin lakanat ja pöytäliinat?

  Onko muuten tuo Ikean musta-valkoraitamatto ollut hyvä? Sellaista olen jo pitkän tovin miettinyt... Hyppivätkö raidat häiritsevästi silmille, niinkuin eräs ystäväni totesi?

  Mukavaa siistiä toimistoviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Meillä oli kotikotona mankeli ja lempikotitöitäni oli lakanoiden ja keittiöpyyhkeiden mankelointi :) Muistan vaan, että pussilakanoita mankeli ei aina jaksanut vetää ja meillä kun on tuplapeitto niin kuinkahan niiden pussilakanoiden käy?

  VastaaPoista
 6. Mankeloidut petivaatteet on ihan parasta! Ja ehdottomasti myös pöytäliinat ja keittiöpyyhkeet siliävät mankelilla. Eikös sillä voisi vaikka t-paitojakin silitellä, vai tuleeko sitten ikäviä vekkejä? No, katsotaan!

  Tykkään kyllä kovasti tuosta Ikean matosta, vaikka se nyt melkein joka kodissa vilahtaakin. Eikä ollenkaan ala raidat hyppiä silmissä - ehkä se johtuu siitä, että raidat eivät ole koko maton pituisia vaan kolmessa "lohkossa". Tai jotain :)

  VastaaPoista