keskiviikko 26. tammikuuta 2011

kutsumattomia vieraita
Äityli bongasi makkarin kukkasesta matoja. Sellaisia kastemadon näköisiä, mutta pienempiä. Ne kaivautuivat vikkelästi karkuun, kun pisti valot päälle. Eww. Nipsnaps kukka halkipoikkipinoon, maljakkoon juurtumaan ja loput roskiin. Meille ei tuommoisia kutsumattomia vieraita tahdota.

Tänään oli nätti päivä, aurinko paistoi oikein kivasti ja ikkunat näyttivät likaisilta. Kotikonttoripäivä, jonka päätteksi reilu päänsärky - työskentelyasento keittiön pöydän äärellä työskennellessä ei ehkä ole se ergonomisin.

Pikkumirkun perhepäivähoito on huikea menestys - lapsonen viihtyy hoidossa erittäin hyvin eikä öisinkään tarvitse enää heräillä. Taitaa päivä olla sen verran täynnä toimintaa, että voi yönkin nukkua rauhassa. Kelpaa kyllä meille väsyneille vanhemmille.

4 kommenttia:

 1. Olipas tosiaan ihana aurinkopäivä, mutta mua laiskotti, enkä ottanut yhtään kuvaa...

  Mikäs efekti sulla on kuvissasi ja millä ohjelmalla sen teet? Kivalta näyttää! (Mä voisin yhäkin muuttaa teille, vaikka niitä matojakin olis...)=)

  Perhepäivähoitaja on kyllä hyvä vaihtoehto noin pienelle. Varsinkin jos sattuu löytämään ihanan hoitajan! meilläkin esikoinen oli silloin joskus pph:lla. Ikää pienellä oli vuosi ja 3 kk silloin.

  VastaaPoista
 2. Voi yrjötys niitä matoja. Pitääkin tänään tutkia omat ruukut :D

  Hienoa, että mirkkuliini viihtyy - me jonotetaan myös pph:lle tuohon lähelle/työmatkan varrelle. Vaikka se tarve onkin sitten syksyllä niin piti pistää hakemus menemään (tai tajuan syyskuussa ettei neidillä ole hoitopaikkaa :D)

  Mahettoman mukavaa loppuviikkoa koko bändille :)

  VastaaPoista
 3. Mein äityli tiesi myös kertoa, et ne semmoset matoset leviää helposti myös muihin kukkiin! Äyks.

  Pikkumirkkusen hoitaja on kyllä todellinen aarre! Meidän tapauksessa pph on ollut kyllä pelkästään positiivista lapsoselle - päivässä riittää todennäköisesti huomattavasti enemmän tarvittavaa aktiviteettia kuin kotosalla. Ja tosiaan nuo yöt - ne ovat helpottuneet huomattavasti!

  Juu, nuo kuvat on tehty sellaisella jännällä Polaroid-härpäkkeellä, joka löytyypi täältä.

  VastaaPoista
 4. Yhyy :/ Kammoan kaikenlaisia öttiäisiä.

  Meidän talossa (niin kuin todella monessa muussakin vanhassa talossa täällä) on välillä turkiskuoriaisia. Yäk. Onneksi on seetripuuta kaapeissa, ovat pysyneet jo jonkun aikaa poissa. Sokeritoukat on toinen riesa aika ajoin.

  Kivaa että tyttönen viihtyy hoidossa, se helpottaa suunnattomasti arkea :)

  VastaaPoista