keskiviikko 29. joulukuuta 2010

uudenvuodenlupaus nro 1 - urheilu


Varoituksen sananen, hyvät leidit. On nimittäin olemassa kengät eli saapikkaat eli oumaigaadsit, joiden käytöllä on urheilullinen vaikutus. Ehei, kyseessä ei ole mitkään tahansa lenkkarit vaan vallankumoukselliset, kävelyn avulla kroppaa eheyttävät saapikkaat - jopa katseenkestävät ja tarpeeksi lähellä firman pukeutumiskoodia! Meidän kylänraitin parhaimmasta kenkäliikkeestä lähti nimittäin tänään matkaan tommoset ruskeat.

Seuraavaksi pitää googlata tuo "vatsalihaksia" hytkyttävä vyö, ja avot: urheilun voi suorittaa kätevästi vaikka työaikana.

Kuva:
www.fitflop.com

6 kommenttia:

 1. Oih ja Voih!!

  Mä olen kanssa NIIN kuolannut noita saapikkaita!!! En ole vaan raatsinut niitä ostaa, kun ei ole varmaa kokemusta kuultavana... Että pistäppä sitten heti ensikokemuksia jakoon :).

  -Helmi

  VastaaPoista
 2. No pirulainen sentäs. Nuohan pesee mun reebokit 100-0 ja niissäkin samat ominaisuudet :D Tosin tyylikkyys kaukana. Oih ja voih..veronpalautuksetkin roikkuu tilillä..pitäsköhän? Ihan ulkonäön takia jo vois.

  VastaaPoista
 3. Eiiiii. Ootas kun muutamme sinne teidän kylille, niin nää mimmit (x4) käy lunastaa kuule paikalliselta gymiltä salikortit ja rupee jumppaa ihan oikeesti!

  -m-

  VastaaPoista
 4. Alrighty then! Vaikka tän päivän kävelyn (1km) jälkeen paikat tuntuu jo vähän kiinteämmiltä...

  VastaaPoista
 5. Minkä merkkiset noi on? Saakohan niitä muualta ku Zapatosta..?

  VastaaPoista
 6. Merkiltään ovat FitFlopit. Ihan varmasti saapi hankittua muualtakin.

  VastaaPoista