sunnuntai 5. joulukuuta 2010

ikkunoiden pesua

Meidän tiimi vietti eilen muutaman tunnin jouluryysiksessä muutamien muiden kyläläisten kanssa joululahjoja hamuten. Kauppakeskuksessa heleästi laulanutta lapsikuoroa ei tarvinnut seurata kuin pienen hetken, kun meidän Tipunen tahtoi laulaa myös - saatiin sen verran katseita osaksemme, että päätettiin häipyä kiltisti takavasemmalle ennen kuin saadaan lukea itsestämme paikallissanomien tekstaripalstalta.

Tänään pestään ikkunoita niin että oksat pois! Kaihtimien asentaja tulee ensi viikolla, joten pitäähän paikat olla putsplank. Männäviikolla makuuhuoneen seinälle on ilmestynyt tapettia ja keittiötäkin on jo mukavasti koottu. Räpsitään vaikka muutamia kuvia teidänkin iloksi! Kivaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Oj, kuvia odotellessa!

  Hihhii, olisitte nyt antaneet Tipusen laulaa! Hyvänen aika sentään:):D

  PS: Mistä onkaan tuo keep calmin kehys? Ne julisteet kun ovat hankalan kokoisia ja en ole löytänyt sopivaa kehystä. Tosin tuossahan on paspiskin.

  VastaaPoista
 2. Kuvittelin jo mielessäni tekstin sanomalehdessä ja hörpsimässä aamukaffen väärään kurkkuun: "Tuoda nyt pieni lapsi kauppakeskukseen ja antaa sen huutaa samanaikaisesti kun lapsoset laulavat joululauluja! Nimim. edesvastuuttomia nuo nykyajan äidit." :)

  Kehys on Ikean Ribba - ilman paspista! Yritin taiteilla julisteen mahdollisimman keskelle valkoista alustaa ja hoplaa: se itse asiassa näyttää livenäkin ihan siltä, että siinä olisi paspis.

  VastaaPoista
 3. No jopas! Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista