lauantai 4. joulukuuta 2010

helposti lastenhoidon lomassa
Mies yhtenä jouluna tomerasti päätti, että paras lahja on tehty itse ja on antajansa näköinen - mies meni ja osti tukollisen lasitavaraa ja maalasi yön pimeinä tunteina kaikille sukulaisille persoonalliset (!) joululahjat. Jonkun lahjapaketista löytyi lautanen (joka myöhemmin löytyikin keittiön seinältä) ja toinen taas saapi juoda aamukaffensa omannäköisestä ja tarkkuudella saajansa harrastusten, mieltymysten tahi muun seikan mukaan mietitystä mukista.

Aniliini tilasi kuin kreivin aikaan Papershopista kirjainleimasimet joulukorttihässäkkää varten (jep, tänä jouluna kortit tehdään ihan itte!) ja jos nyt Miehellä riittää intoa näin kymmenen vuoden tauon jälkeen, tässä vähän vinkvink.

Kuvat:
www.klikk.no

5 kommenttia:

 1. Wau, onpa miehellä riittänyt tarmoa ja taitoa!

  Nuo leimasimet ovat hienommat kuin ne Mujin versiot, jotka mulla on. Ne on aika pienet ja erilaisella fontilla.

  VastaaPoista
 2. Joskus nuo miehet osaavat kyllä yllättää ;) Täytyy kyllä kehua Miestä uskomattomasta innokkuudesta ko. projektin läpiviemiseen...

  Mullakin tilauksessa olevat leimasimet on erilaiset kuin nuo kuvassa olevat - mun taitaa olla isoja kirjaimia kaikki. Toivottavasti tilaus toimitetaan ensi viikolla, että ehtii laittaa kortit postiin ajoissa!

  VastaaPoista
 3. No on ihana mies :)

  kiitti muuten kalenterivinkistä vuodelle 2011! Piti tilata ihan heti kun tuon kirjoituksesi näin.

  VastaaPoista
 4. hei hieno idea! clas ohlsonilta saa (mitäpä sieltä ei saa)myös leimasimia, niissä on pienet toisessa päässä ja isot toisessa päässä. ostin juuri posliinitussinkin, kun laitoin ison miehen sijaan pienen miehen hommiin mummin ja papan joululahjamukeja koristelemaan :) voisi noilla kirjaimilla vielä leimata selvennyksen mitä kuva esittää!

  VastaaPoista
 5. Hei kiva, kun löysit painokirjaimet. Hienoja tuotoksia, vau!

  VastaaPoista