sunnuntai 17. lokakuuta 2010

semmosta meininkiä


Tipunen on jälleen alkanut nukkua pidempiä nokosia ulkotiloissa raksalla tai parvekkeella ja 2,5 tuntia omaa aikaa tuntuu todelliselta luksukselta aiempien tunnin päiväunien sijaan.

Valveillaollessaan tirppa on äärimmäisen kiinnostunut kaikesta tapahtuvasta. Liikkeellä pitää olla jatkuvasti. Jotain pitää koko ajan hipelöidä. Yksi lelu kiinnostaa ehkä sadasosasekunnin. Eilen kahvilan viereisessä pöydässä istui vastaavan ikäinen pallero, joka kiltisti istui syöttötuolissaan hipihiljaa. Myöhemmin ruokakaupassa kuulin toiselle puolelle kauppaa missä loppuosa perheestä liikkui.

9 kommenttia:

 1. kuulostaapa tooosi tutulta :D Se on kuin pyörremyrsky pyyhkäisisi läpi talon - kaikki tarttuu käteen ja jää siihen johonkin metrin päähän. Onneks meillä tuo lukeminen on vielä sellainen juttu, että siihen jaksetaan keskittyä. Ja siihen ei-sanaan..kohta se helpottaa kunhan kaikki on testattu tsiljoona kertaa :D kuten koiranpapanat levitetty pitkin lattioita, pesty kädet vessapöntössä, ripoteltu kukkamullat pitkin lattiaa, opittu tiputtamaan kaukosäädin, jotta patteritkin irtoaa samalla, kiivetty joka paikkaa, paukuteltu joka laatikkoa ja irtotavaroita seiniin..

  VastaaPoista
 2. Aiettä miten kivaa onkaan näprätä kukkamultaa ja syödä sitä! Eilen pimun huoneessa oli tosi hiljaista ja kun menin kurkkimaan, oli siellä vastassa mustanaamainen "mitään-en-oo-muuten-tehny" -lapsi.

  VastaaPoista
 3. :D ihanaa.. Ja pitääkin alkaa taas nukuttamaan kuistilla päiväunet. Josko sitä unta riittäisi tosiaan enemmän kuin tunniksi..tai vartiksi kuten eilen :S

  VastaaPoista
 4. Hihhii. On se hyvä tietää, missä loppuperhe menee;) Minusta on ainakin ärsyttävää, kun eksyy jossain Prismassa ja pitää alkaa soittelemaan, että ootteko kenties hevi-osastolla vai jo juustojen parissa

  VastaaPoista
 5. Meidän naapurin pirpana syö hiekkalaatikon hiekkoja joka päivä! On se jännä, miten se sama juttu jaksaa kiinnostaa, vaikka varmaan jo tietää, ettei se ole hyvää.

  VastaaPoista
 6. Hehee... Minulla on 1kpl molempia laatuja. Yksi sävyisä, sopeutuvainen, kärsivällinen ja yksi pippurinen, tulinen, tappurainen. Se on rikkaus!

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi sulla! Muutama ilta on mennyt selaillessa ja paljon kivoja juttuja löytyi.

  Meilläkin on muutama näitä ehtiväisiä perillisiä. Vähäuninen, päiväunet lopettanut 2-vuotias pesi yhtenä iltapäivänä lattiakaivoa. Kaunis ajatus, mutta kun se tapahtui mun hammasharjalla. 4-vuotias askarteli joka paikkaan leviävällä lilalla kimallusliimalla. Sekin on kiva juttu, että on luova ja silleen, mutta tarviiko sen tapahtua Artekin ruokapöydällä ilman alustaa sillä aikaa kun äiti on vessassa?!? Mielenkiinnolla odotan mitä kolmonen keksii kun liikkeelle lähtee.

  VastaaPoista
 8. Moikka Aniliini! Blogissani on jotain Sinulle.

  VastaaPoista
 9. Mukavaa, että olet löytänyt tiesi tänne, Annilinnea! Tervetuloa Aniliiniin :)

  Ja Karmiinille suuret kiitokset tunnustuksesta! Oijoi!

  VastaaPoista