perjantai 29. lokakuuta 2010

kaksi lisää
Tipusella on kaksi ylähammasta puhjenneet näkyviin! Pari päivää ovatkin olleet selvästi helpompia! Kertokaapa taas kokeneemmat, onko tää hampaiden kanssa tällaista seuraavat pari vuotta aina kun uusia hampaita putkahtelee? Vai elätelläänkö täällä toiveita, että "ne on ne suurimmat hampaat, jotka vaan harmittaa eniten"?

Hiphei, perjantai - viikonloppu edessä! Ja kuulkaas, nyt korkataan blögikausi*.

*Kerrottakoon vielä, että sanassa ei ole kirjoitusvirhettä. Juuri puhumaan oppinut Aniliinin herttaisista herttaisin kummipoika lanseerasi blögi-sanan vuosia sitten ja se on sen jälkeen jäänyt elämään hyvin yleiseen käyttöön. Kummipoika©

7 kommenttia:

 1. Meillä ainakin aikoinaan meni niin että pahimmat itkut oli ne ekat hampaat. Poskihampaatkin tuli vaan kuolan (ja sitä tulikin...) mukana, itkut jäi :)

  VastaaPoista
 2. Meillä esikoinen ei itkenyt hampaitaan yhtään kuola vain valui yli puoli vuotta. Oli siis yli yksi vuotias kun ensimmäinen ilmestyi.

  Mutta meidän vajaa 7 kk ikäinen neiti ei pääse helpolla. Nyt alhaalla kaksi tirsua ja poskihampaita pukkaa kaksin kappalein ja ne tulee melkosen itkun kanssa. Miten se onkaan niin yksilöllistä.

  VastaaPoista
 3. Meillä kaikkein suurimmat itkut aiheutti ekat hampaat. Ja ilman kuolaa. Sen jälkeen niitä putkahteli säännöllisin väliajoin. Nyt 1½vuotiaana suussa on jo 16 hammasta :D

  VastaaPoista
 4. Meillä puolestaan niin päin, että ekat hampaat ei tuottaneet oikeastaan mitään reaktioita, mutta kulmahampaita ja poskihampaita onkin sitten tehty sen edestä. Ilmeisesti tyttö on nyt tehnyt 2 kk kakkosposkareita...

  VastaaPoista
 5. Paljon erilaisia kokemuksia! Aika näyttää, miten jatkossa nuo hampaat putkahtelee ja miten paljon niitä etukäteen harmitellaan :)

  VastaaPoista
 6. hei meidän esikoinenkin sanoi pienenä glögiä ja blögiksi ja siksi sitä meillä edelleen sanotaan :)

  VastaaPoista