perjantai 29. lokakuuta 2010

escMeijän lattia olis nyt niinku sitten toimitettu ja odottaa autotallissa asentamistaan.

Pidättele hevosias! Voitaisko me sillai ihan hintsusti vielä keskustella siitä lattian väristä? Kattokaas ny, miten hel..mennäköinen lattia oheisissa kuvissa!

"Päätöksenteko on valitsemista vaihtoehtojen välillä. Se on ongelmanratkaisun osa-alue. Päätöksenteolla tarkoitetaan usein ainoastaan hallinnon päätöksentekoa, mutta päätöksenteko sisältää myös kaikki muut valinnat vaihtoehtojen välillä. Päätöksenteko voi olla tilanteesta riippuen muun muassa järkiperäistä tai ei-järkiperäistä, tunne- tai tietopohjaista, yhdentekevää tai hyvin tärkeää." (Lähde: Wikipedia)

Kuvat:
www.houseofpictures.dk

2 kommenttia:

  1. wow. hieno on! mutta liian tumma meille; näkyis kaikki lika. mutta tunnepuoli sanoo, että sit vaan siivotaan enempi :-).

    VastaaPoista
  2. Tummassa on kyllä se ikävä puoli, että siinä näkyy lika heti vaikka olisi ihan äskettäin puhdistettu. Tyylikäs se kyllä on!

    Huolella valittu autotallissa odottava lattia on tosi upea ja oikein hyvä - mahdollisuuksia kun on niin monia, ettei aina oikein osaa päättää... Tuskin maltan odottaa nähdä miltä se näyttää oikeassa ympäristössään valon ja muiden värien kanssa!

    VastaaPoista