keskiviikko 22. syyskuuta 2010

sisältöä elämään

Hep. Tulin vaan muistuttamaan, että tänään se alkaa. Tästä päivästä lähtien keskiviikkoilloilla on jälleen syvempi tarkoitus. Ensin kasilta sairaalan sykettä ja heti perään puikahdetaan sitten Epsanjan aurinkoon.

Ollapa itsekin miljonääriäiti, jonka arjen haasteita ovat mm. liian pitkät sääret tahi huonosti kehräävä ferrari. Tuskin maltan odottaa iltaan!

6 kommenttia:

 1. Heh..itsekseni oon jo naureskellut ko. ohjelmalle ja innolla odotan. Olis muuten ihan kamalaa jos ferrari ei tuntuis missään ja olis vaikea löytää farkkuja kun malleillakaan ei ole niin pitkiä kinttuja :D BB on jotain järkkyä mut tämä kyseinen pesee 6-0 BB:n.

  VastaaPoista
 2. Tosi mahtavaa... Hauskaa katsoa miten erilaista voi jonkun elämä olla verrattuna omaan, noilla tytskyillä taitaa nimittäin olla ongelmat vähän eri tasoa kuin mulla... ;D

  VastaaPoista
 3. ..He eivät myöskään käsitä miten joku selviää kahden lapsen kanssa yksin (No en minäkään kun ei ole omaa kokemusta mutta)..Heillä on kuitenkin lastenhoitajat, kodinhoitaja, allaspoika ja puutarhuri apuna.. Onhan se toisaalta rankkaa olla tekemättä mitään?

  Mukavaa sohvailtaa ;)

  VastaaPoista
 4. Ohjelma oli juuri niin uskomaton mitä osasin odottaa!

  VastaaPoista
 5. Ystäväni pukee päälleen kaiken maailman virityksiä, ettei hänen kuulemma liian pitkät säärensä näy. Minä taas kuljen hankalilla korkokengillä, että viljasäkinkantajan kinttuni näyttäisivät edes vähän pitemmiltä ja sorjemmilta. Tasan ei käy. Vilkaisin eilen tuota mainitsemaasi ohjelmaa. Mitä tyyppejä ne naiset oiken ovat?
  Erilaisiin kulttuureihin tutustumista pidetään tärkeänä ja arvokkaana, mutta miksi on arvokkaampaa tutustua esim. saamelaisten arkeen, joka on yhtä kaukana omasta elämästäni, kuin näiden miljonääriäitien?

  VastaaPoista