sunnuntai 22. elokuuta 2010

jälkipelit


Huikea viikonloppu takana! Ensi viikolla äiti joutuu jättämään pesueensa kotiin keskenään kolmeksi päiväksi Stoklandiaan suuntautuvan työmatkan ajaksi.

Hyvinhän ne apina & gorilla täällä kotona pärjäävät. Pikkupimu on vaan niin kovin "meneväinen" parhaillaan, tetsaamisympäristönä koko koti ja pikkiriikkiset sormet hiplaavat ihan kaikkea ihan koko ajan. Kun tulee hiljaista, ollaan jo liian myöhässä ja Palleroinen on löytänyt uuden, kiinnostavan hiplauskohteen. Esimerkiksi äidin kengännauhat. Tai kylppärin lattialle vahingossa unohtuneen käytetyn vaipan.

4 kommenttia:

 1. Kauniita yksityiskohtia! Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva nähdä muita Pohjoismaisia kollegoja pitkästä aikaa, mutta kyllä vähän jännittää tämä ensimmäinen työmatka ja muusta perheestä erossaolo. Hyvin se menee taatusti! Harmi, kun reissu ei sisällä juurikaan luppoaikaa > pikkushoppailut olisi kovasti kiinnostaneet!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus tuo apinainen :D ja muistan elävästi nuo Tyllerön ensimmäisten kertojen tutkailureissut. Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa. Ootas kun yltää paremmin yläilmoihin ;) Tutkimalla ja tonkimalla se lapsi oppii - tosin vessanpöntön kansi ja vessan ovi meillä pysyy tiukasti edelleen kiinni - sen verran monta hiusharjaa yms. olen onkinut tässä viimeisen vuoden aikana. Hyvää työreissua :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti!

  Tästä lähtien meilläkin käytetään roskista käytettyjen vaippojen välivarastona ja muistetaan pitää ne ovet kiinni :)

  VastaaPoista