tiistai 24. elokuuta 2010

houston, we have a problem
Nunnianni toimi sanansaattajana ja vei Aniliinin pahuuden tielle näkemään & haluamaan näitä jumalaisia vaatteita. Ilosanomaa on ihan pakko levittää! Mutta voi ahdistus. Miksi, oi miksi jopa alennuspuolen tuotteet ovat hinnaltaan ihan järkyttäviä?

PS. Tämän ilosanoman piti olla eetterissä jo eilen illalla, mutta vaatteisiin hullaantunut blogosfääri saattoi saada sivut toimintakunnottomaksi vähäksi aikaa...

Kuvat:
www.humanoid.nl

5 kommenttia:

 1. Ooih, ihania! En tosin tiedä, miltä minun vatsamakkara näyttäisi noissa:D

  VastaaPoista
 2. Ainiin, se vatsamakkara... Vedetään vatsaa sisälle ja ollaan hengittämättä? Olen jo kokeillut muutamia kertoja!

  VastaaPoista
 3. Mulla on yksi noiden hame, ostin sen useampi vuosi sitten Amsterdamista. Hinta kirpaisi ostohetkellä, mutta kyllä se olikin kauan mun lempivaate. Nyt odotellaan helmojen levenemistä, jotta voi käyttää taas.

  Kiitos muistutuksesta, en ollut pitkään aikaan muistanut Humanoidin sivuille kurkkiakaan.

  Onhan AllSaints tuttu? Vähän samaa henkeä, joskin Humanoid vielä kivempi. AllSaintsillä on stylejä lastenvaatteita kanssa, vink, vink. Mulla on sieltä Typylle yksi musta neuletunika odottelemassa, saavat ihmiset taas kauhistella kun tää pukee lapsensa mustaan ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla on nyt suunnitelmissa ommella vähän Humanoidin henkeen. Jos ei onnistu niin säästetään ja kirpaistaan kunhan alkavat toimittamaan tänne pohjolaan :D

  VastaaPoista