torstai 1. heinäkuuta 2010

alennusmyynneissä


Meidän perhe suunnisti tänään Helsinkiin ja Pikkupimu osoittautui jälleen oikein shoppailukelpoiseksi kumppaniksi. Vaunuissa oli hauskaa, turvallista ja osittain kyllä vähän liian kuuma seurata helsinkiläistä menoa & meininkiä. Äiti (tti) ja Isi (ssi) pääsivät pitkästä aikaa lounastamaan lempipaikkaansa Pirpanan tarkkaillessa baaritoimintaa aktiivisesti vieressä.

Muovinen kortti juuri päässyt viuhumaan, sillä alennusmyynnissä olevat tuotteet olivat jotain ihan muuta kuin tarpeellisia. Kenkäkokoelmaa kuitenkin urhoollisesti kartuttamaan löydetyt sandaalit lähti tietenkin normihinnalla ja Pirpana sai huomista varten uuden mekon.

Myöhemmin illalla pennoset lähtivätkin sitten länsinaapuriin, kun pirulaiset olivat laittaneet sähköpostilla ilmoituksen alennusmyynnistä.

Kuvat:
www.minirodini.se

4 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita! Ja on se muuten kumma kun sieltä alesta löytyy aina niitä normihintaisia! Mulle kävi sama juttu pari päivää sitten.

  VastaaPoista
 2. Mäkin kävin tänään Helsingissä mutta jäi vaatepuoli kokonaan katsastamatta, yliannostus alesta kenties?

  Kotiin tultua piti tarkistaa heti Mini Rodinin ale, kun olin kanssa mailin saanut mutta ei ollut kivoissa vaatteissa kokoja ja ne kaikkein kivoimmat ei olleet alessa ollenkaan...

  VastaaPoista
 3. Ja visa sanoo viuh..pitääpä katsastaa :D

  VastaaPoista
 4. Mini Rodinin kokoja oli tosiaan melkolailla hintsusti jäljellä ja otin suosiolla nyt käytössä olevista isommat koot - meillä(kin) tyttö tuntuu venyvän päivä päivältä yhä enemmän ja vaatevarastoa saa olla koko ajan uudistamassa isompaan kokoon.

  VastaaPoista