torstai 10. kesäkuuta 2010

parempi kuin eilinen


Viisikuisen pikkupiltin elämä on toisinaan melko haastava pala purtavaksi. Tilanne ruokailukäyttäytymisessä yllätti totaalisesti, varsinkin kun yleensä pöperöt uppoavat kuin pienelle linnunpojalle - eilen ruoka ei maistunut ja huudettiin niin kovaa, että ei muistettu edes hengittää välillä. Tilanteen rauhoituttua, hyssyttelyn ja lohduttamisen jälkeen kokeiltiin uudestaan - hoplaa, ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Sama meno toistui myöhemmin illalla myös miehen kanssa sillä aikaa kun Aniliini oli puistojumppailemassa. Yhdessätuumin ja Googlen avittamana (mitä me tekisimmekään ilman nettiä!) diagnosoitiin käyttäytymisen syyksi hampaiden puhkeaminen. Jos ikeniä kolottaa yhtäänkään niin paljon kuin hammaskipu tuntuu aikuiselle, ei ole mikään ihme että itku tulee & harmittaa niin vietävästi.

Toivotaan tästä päivästä parempaa kuin eilisestä.

3 kommenttia:

  1. Tuommoisia syömättömyyskausia oli meidän poitsulla pienenä, netistä luin silloin että moni muu kärsii samasta "vaivasta". Toistui alle 1-vuotiaana pari kertaa, en tiedä yhtään mistä johtui!

    VastaaPoista
  2. Huomasin saman! Tiedä sitten, oliko tämä hampaista johtuvaa vai mitä lie. Kurjaa, kun tirppanen ei pysty itse viestittämään muutoin kuin itkemällä, mihin sattuu tai mikä harmittaa.

    VastaaPoista
  3. Meidän vauvalle tulee myös hampaita.. Ja on todellakin tavallista hoidettavampi. Ruoista ainoastaan lihasoseet maistuu. Eilenkin annoin iltapuuron tilalta lihasosetta. :)

    VastaaPoista