sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

matkasuunnitelmia


Miehellä alkaa loma kahden viikon päästä. Ihan koko lomaa ei voi raksalla viettää, joten suunnitelmissa onkin minireissu Tukholmaan koko perheen voimin. Pitäähän pirpana tutustuttaa ruotsinlaivakulttuuriin jo hyvissä ajoin!

Duns on Aniliinille uusi lastenvaatemerkki, josta löytyy mm. oheisia pirteitä kuoseja. Eli näitä pitää siis minireissulla metsästää.

Kuvat:
www.dunssweden.se

5 kommenttia:

 1. Joo noita sateenvarjoja meille! Ja hyvää reissua jo etukäteen :) Raksalla ei pidäkään olla koko aikaa - tosin meillä vielä pihan siivousta/työkalujen korjaamista tänä iltana ohjelmassa. Tietää taas tehneensä.. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Jokainen raksalla tehty asia on kotiinpäin, mutta ehkä muutaman päivän irtiotto on vaan pelkästään hyväksi... Ja saadaan nähdä, millainen matkakumppani tuo pikkupimu oikein on jos vaikka lähdetään pidemmällekin matkalle jossain vaiheessa!

  Oikein kivaa viikkoa myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa reissua!
  Noista Dunssin vaatteista on mulla huonoja kokemuksia;pesussa lähti värit heti ekalla kertaa. Tahtois kuosiensa puolesta juurikin niistä tehtyjä vaatteita, mutta en viitti ostaa jos laatu niin huonoa...

  VastaaPoista
 4. Kiitos muistutuksesta - noita kuoseja voisi itsekin koettaa bongailla, kun heinäkuussa mennään.

  VastaaPoista
 5. Hmm... ikävä kuulla, että tuon Dunssin laatu on huono. Ruotsalaisista lastenvaatemerkeistä on ollut oikeastaan pelkästään hyviä kokemuksia, jopa Henkkamaukan! Käyttöaika kun tuntuu olevan nyt niin pirun lyhyt, ei viitsisi ihan hirveitä summia vaatteisiin laittaa - varsinkaan huonolaatuisiin.

  VastaaPoista