sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

maalari maalasi taloa

Huh, toiminnallinen viikonloppu takana. Lauantaina mies teki täsmäiskun raksaliikkeeseen ja sillä aikaa Aniliini ihasteli Tipusen kanssa kuninkaallisia häitä. Tämä kaunis sunnuntaipäivä on vietetty raksalla maalauspuuhissa. Ulkomaalin koemaalauksen jälkeen väri näytti oikein hyvältä ja eikun kauppaan ostamaan maalia niin paljon että varmaan riittää. Talo pitää maalata kahteen kertaan, joten sutimiseen ei parane ihan heti kyllästyä.

Ensi viikolla onkin sitten jo Juhannus! Tänä vuonna sitä vietetään saaristossa varsin perinteisin Juhannusmenoin - mukana ensimmäistä kertaa puuhastelemassa myös Pikkutipu. Ja miehellä alkaa loma!

3 kommenttia:

 1. Mikä väri, mikä maali?!? Me ei olla vieläkään valittu väriä saatika maalia..kun ei osaa päättää :O

  VastaaPoista
 2. Meillä oli tietty väri mielessä kauppaan menessä ja ajateltiin, ettei tehdä tästä sen hankalampaa - värisävyjä on varmaan ziljoona! Kaupassa mietittiin pitkään eri värin eri sävyjen värillä ja koemaalauksella todettiin, että tää valittu väri on tosi hyvä. Valittiin siis Teknoksen (Nordica Eko) hintsusti ruskeaan taittava harmaa (7533) ulkomaali. Toisen maalauskerran jälkeen tulos oli vieläkin tummempi, ihan niinkuin haluttiinkin.

  Jahka päästään sisämaaleihin ja kaakeleihin... valinnanvaraa on ihan liikaa!

  VastaaPoista
 3. Meillä on aita ja portti maalattu samalla Ecolla. Se jää jännän kumimaiseksi - etenkin kun joissain kohdissa on sattunut reilumpi kerros maalia/valumia. Hyvin on kestänyt lähes 7 vuotta ilman paikkauksia. Portti pitää maalata tänä vuonna uusiksi kun muutama urpo ajanut autollaan päin :D
  Kiitos tiedosta ja mukavaa alkavaa viikkoa, nyt meen teknoksen sivuille katsomaan ton tein talon sävyn.

  VastaaPoista